Annonce
Faaborg-Midtfyn

Faaborg Esport inviterer til "åben server"

Esportsforening er blevet digitale med undervisningen før end forventet. Arkivfoto
Medlemmerne i Faaborg Esportsforening bliver hurtigere endnu mere digitale på grund af corona-virus.

Faaborg: - I Faaborg Esportsforening er vi som alle andre blevet ramt af coronakrisen. Derfor har vi været nødt til at omstrukturere vores undervisning. Heldigvis har vi haft omstillingsparate trænere, som med det samme var med på ideen om at flytte den fysiske undervisning ind i den virtuelle verden, fortæller formand Thomas Greve i en pressemeddelelse.

Der er oprettet en server - med hold til medlemmer og elever. Man møder ind til normal tid, altså den tid man normalt træner i foreningen. Det vil sige, at træner man med Fortnite mandag kl.16.45, logger man ind der, og så sidder trænerne klar. Bevægelse inkorporeres også i træningen, ligesom trænerne sender deltagerne videoer, de kan øve hjemme.

- Online-træning har hele tiden været en del af visionen for foreningen, nu er den bare taget i brug et år tidligere end planlagt. Vi har allerede kørt i 14 dage nu med stor succes og udvider derfor konceptet til, at flere kan træne med, oplyser formanden.

Annonce

Find nye venner

Der oprettes et nyt hold til spillet Overwatch. Holdet starter så snart, der er seks, der vil være med. Ydermere kører Faaborg Esportsforening i resten af corona-nedlukningsperioden med "Åben server". Det betyder, at man i en periode kan få prøvetimer i forskellige spil som CSGO, Fornite, Overwatch, LOL og D&D. Desuden kan man i perioden også bare være på serveren for det sociale - altså for at finde nye venner at spille med - ligesom der vil komme konkurrencer og sjove indslag derinde.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Svendborg

Brolukning på Thurø: Turisterhvervet på øen er målløse

Svendborg For abonnenter

Tre socialdemokrater stemte ikke med borgmesteren: Splittet byråd godkender principper for søfartsskoleprojekt

Annonce