Annonce
Sport

Førstepladsen skal denne gang forsvares i Aarhus - Odense Håndbold går efter samme koncentration som mod Silkeborg-Voel

Lois Abbingh har vist større og større skarphed de seneste uger. Her prøver Silkeborg-Voels Line Skak at sætte hollænderen mat i et gennembrud, men Abbinghs fysik og dynamik var ofte for stor i sidste rundes kamp. Foto: Simon Trøjgaard Jepsen
Førstepladsen i grundspillet skal fastholdes, når Odense Håndbold gæster Aarhus United. Træner Ulrik Kirkely peger på flot Aarhus-halvleg mod Team Esbjerg som en advarsel.

HÅNDBOLD: Tirsdag aften skal Odense Håndbold prøve at gentage sidste uges skarpe indsats mod Silkeborg-Voel KFUM, når det gælder om at forsvare den hårdt tilkæmpede førsteplads i grundspillet - ude mod Aarhus United.

For de orange er en sejr vital i kampen for at bevare den fordel, som ligger i at holde førstepladsen indtil sidste runde, hvor en af forfølgerne Viborg kommer på besøg.

Inden kampen ligger Aarhus United på ottendepladsen med 20 points efter 22 runder.

Annonce

Da de to hold mødtes i efterår i Odense, kunne både Lois Abbingh, Jessica Quintino og Sara Hald kalde sig for topscorer med seks scoringer hver.

Annonce

- Det var en kamp, hvor Aarhus United startede hårdt ud med et par hurtige scoringer. Der gik dog ikke længe, før Odense Håndbold fik styr på modstanderen, og trak fra. Generelt bar kampen præg af et flot orange spil i begge ender, melder Odense Håndbold på hjemmesiden.

Dengang blev playmaker Mathilde Neesgaard topscorer for Aarhus United, og Neesgaard har scoret 89 gange i denne sæson.

Et andet interessant aspekt i kampen er det faktum, at svenske Martina Thörn vogter målet for Aarhus United, og hun har netop skrevet kontrakt med Odense Håndbold fra og med næste sæson, hvor Tess Wester ikke længere er til rådighed.

Wester har for en del uger siden meldt, at hun søger nye eventyr, når kontrakten udløber til sommer. I forvejen råder Odense Håndbold over landsholdskeeperen Althea Reinhardt, som dermed i næste sæson danner duo med med Martina Thörn.


Jeg forventer, at vi kommer ud med samme koncentration og fokus som mod Silkeborg/Voel og derved sætter vores præg på kampen fra starten, og det kan blive meget afgørende

Odense Håndbold-træner Ulrik Kirkely


Odense Håndbolds træner Ulrik Kirkely:

- Der venter endnu en svær udekamp i Aarhus. Aarhus United viste fine takter i Esbjerg i sidste runde og spillede en især flot 1. halvleg, hvor de fik sat deres duel- og stregspil fint sammen. Jeg forventer, at vi kommer ud med samme koncentration som mod Silkeborg/Voel og derved sætter vores præg på kampen fra starten, siger Kirkely til hjemmesiden.

Annonce

Fuld koncentration

Sport Fyn vurderer, at holdet mod Silkeborg-Voel på grund af den fulde koncentration i samtlige 60 minutter fik fordelt arbejdet mellem profilerne ganske flot.

Odense Håndbold kunne mod Silkeborg-Voel glæde sig over, at fløjen Ayaka Ikehara var tilbage og fik en del spilletid, trods lidt lurende problemer med det udsatte knæ, og på samme vis var der - som på forhånd aftalt - et par sekvenser, hvor brasilianske Jessica Quintino kom på banen, idet hendes formodede hjernerystelse var klinget tilstrækkeligt af.

Til gengæld sad målmand Althea Reinhardt over med rygproblemer, og spørgsmålet er, om Reinhardt er til disposition igen.

- Vi har nogle spillere med nogle udfordringer, og derfor tester vi dem lige op til kampen, men det er ikke en kamp, hvor vi ønsker at spare spillere. Dertil er kampen for vigtig, sagde Kirkely i aftes til Sport Fyn.

Kampen i Ceres Arena fløjtes op klokken 18.30 og kan ses på TV2 Sport.

Annonce
Ærø For abonnenter

Endnu en fornem pris til Ellen: - Ærø er virkelig kommet på landkortet

Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv For abonnenter

Helbredet driller: Charlotte har solgt sin slæbebåd og lukker rederiet

Faaborg-Midtfyn For abonnenter

Ville ikke give hånd: Hængte kæden om halsen på en borgmester, han ikke ville stemme for

Faaborg-Midtfyn

Nu skal det være slut med trafikkaos og farlige situationer: Brugsforening og kommunen poster mange millioner i nyt vejforløb

Faaborg-Midtfyn

Julestemningen sættes på prøve, når godsejeren og hans familie skal fælde juletræ

Regeringen holder pressemøde om corona onsdag aften

Sport For abonnenter

Navne fra Jyske Bank Arena - med Zachariassen i opvarmning,  imponeret Boldsen og Lemgos langfart

Fyn For abonnenter

Link til artikel med opdaterede corona-tal fra din kommune

Sport

Eriksen-familien kontaktede allerede OB for tre måneder siden

Navne For abonnenter

Efter gaseksplosion: Knud Gether holder op med at tage sorgerne på forskud

Medie: Epidemikommission vil sende skoleelever hjem

Sport For abonnenter

GOG fløj hen over fightende tyskere - Gidsel fandt det ekstra gear efter pausen

Svendborg For abonnenter

Her er ugens bolighandler i Svendborg Kommune

Svendborg

Snart kan turen til Drejø og Skarø vare længere: Forlænget rejsetid kan halvere Højestenes CO2-udslip

Annonce