Annonce
Bulldogs

Før vigtig hjemmekamp: Odense Bulldogs fyrer træneren

Svenske Pelle Svensson er fyret fra jobbet som cheftræner for Odense Bulldogs. Foto: Frederik Nordhagen
Pelle Svensson er efter syv nederlag på stribe fyret som cheftræner hos Odense Bulldogs, der i stedet henter canadier med erfaring fra den britiske liga.
Annonce

Ishockey: Som optakt til fredagens hjemmekamp mod Frederikshavn White Hawks har Odense Bulldogs valgt at fyre holdets cheftræner, Pelle Svensson. Det sker efter en resultatmæssig skuffende sæson med en sidsteplads efter blot 12 point i de første 19 kampe og en aktuel stime på syv nederlag i træk.

I stedet har den fynske ishockeyklub ansat Marc Lefebvre som ny cheftræner. Den 37-årige canadier har har tidligere været cheftræner for Coventry Blaze og Dundee Stars i den bedste britiske række EIHL (Elite Icehockey League).

- Vi har løbende vurderet holdets præstationer, og p.t. lever holdet ikke op til det potentiale, som vi ved, der er i holdet. Der har været mange tætte kampe hen over sæsonen, men tætte kampe giver ikke point på kontoen. Vi vurderer derfor, at der skal ske noget nyt på trænerfronten for at vende den stime af nederlag, som den seneste tid har budt på.

- Marc har trods en ung alder allerede flere års erfaring som cheftræner, og de samtaler vi har haft med Marc har overbevist os om, at han er den rette mand til at få Bulldogs tilbage i kampen om en slutspilsplads, som fortsat er det sportslige mål for sæsonen. Vi er overbeviste om, at vi kommer til at se et meget sultent Bulldogs-hold første gang, vi sender dem på isen med Marc ved roret, siger Odense Bulldogs' sportschef, Henrik Benjaminsen, i en pressemeddelelse, som Bulldogs sendte ud torsdag eftermiddag.

Annonce

Ligaens mindste budget

Odense Bulldogs har ligaens laveste budget, så hvilken forskel kan en ny træner gøre?

- Vi har ligaens billigste hold, men det er ikke alene pengene, der afgør, hvor mange point man får. Vi vil i slutspillet, og i første halvdel af sæsonen spillede vi flere gode kampe. Men vi har ikke været tilfredse med de resultater, vi har fået på det seneste, siger Henrik Benjaminsen til Sport Fyn.

- Der begynder at brede sig frustrationer og modløshed på holdet, og vi var nødt til at gøre noget, siger sportschefen.

Marc Lefebvre har fået en kontrakt for resten af sæsonen, men hans første kamp i spidsen for Bulldogs bliver først på tirsdag den 26. november hjemme mod Rungsted Seier Capital.

- Han er i USA i øjeblikket, men vi arbejder med at få ham til Odense i løbet af weekenden, så han kan have den første istid sammen med spillerne på søndag, siger Henrik Benjaminsen.

Til fredagens kamp mod Frederikshavn vil assistenttrænerne Mads True og Søren Jacobsen have ansvaret for holdet.

Pelle Svensson nåede at være træner for Odense Bulldogs i halvandet år.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce