Annonce
Sport

Før fredagens liga-brag i Holstebro - TTH lurer på revanchen mod GOG

GOG-spillerne jubler over søndagens finale-sejr over TTH Holsebro. Spørgsmålet er om fynboerne med de mange kampe i benene kan gentage en sejr mod Holstebro, der har holdt flere af deres profiler i ro siden søndagens kamp. Foto: Mikkel Berg Pedersen/Ritzau Scanpix
TTH Holstebro fik sparet tre profiler i midtugekampen mod Rhein-Neckar Löwen, mens GOG slæbte sig igennem et nederlag mod et mere upåagtet schweizisk hold.
Annonce

HÅNDBOLD: GOG går ind til opgøret i Holstebro med en vis mental overhånd efter søndagens pokalsejr over TTH-mandskabet. Men fynboerne har dog fået tæret alvorligt på energidepoterne med først de to kampe i weekendens final four og en tur fluks til Schweiz. Her holdt det også hårdt for GOG, der dog begrænsede nederlaget til fire mål og dermed kunne kvalificere sig til gruppespillet i EHF European League med en samlet sejr over Pfadi Winterthur.

Også TTH Holstebro var i europæisk aktion tirsdag, men mod et noget mere intimiderende Rhein-Neckar Löwen-mandskab. Efter et hjemmebanenederlag på 22-28 i den første kamp tog Holstebro til Tyskland uden Nikolaj Enderleit og Jonas Porup, der blev hjemme for at "pleje småskavanker". Magnus Bramming sad også på bænken i kampen, der blev Holstebros europæiske endestation for denne gang trods en sejr på 27-26.

Dermed er tre af klubbens største profiler formentlig klar til at tage imod et GOG-mandskab, der må formodes ikke at have lige så meget krudt i tanken.

I herreligaen har GOG fået en fornuftig start med sejre i de tre seneste kampe. Kun i udekampen mod Skjern Håndbold mistede holdet point, da det blev til uafgjort 31-31.

TTH har et point mindre efter et nederlag til Sønderjyske i forrige runde.

GOG-truppen er fortsat mærket af det hårde program med tre kampe på fire dage - afsluttende med søndagens pokalsejr. Torsdag var træningen på banen i Gudme afkortet til 20 minutter.

Stregprofilen Anders Zachariassen trækkes fortsat med problemer i sin ene fod men forventes at være med i Holstebro.

- Vi har alt at vinde og er klar til at give den et ordentligt skud, siger cheftræner Nicolej Krickau.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Alarm 112

Peter Madsens flugtforsøg: Truede med bombeattrap og hoppede ind i hvid varevogn

Annonce