Annonce
Fyn

Før den nye sæson i Fynsserien: Fjordager henter rutineret trænernavn

Fjordager-formand Tony Hamilton, til venstre, skriver her kontrakten med den nye cheftræner Claus Udengaard (til højre). Foto: Fjordager IF
Annonce

FODBOLD: Fjordager IF Fodbold har indgået aftale med rutineret og særdeles kompetent cheftræner for herrernes førstehold i Fynsserien og 1-trup-2-hold.

- Det er med stolthed og stor glæde, at Fjordager If Fodbold, at klubben har indgået en 2-årig aftale med Claus Udengaard, der bliver ny cheftræner for herrernes førstehold og skal fortsætte udviklingen af klubbens setup omkring første- og andetholdstrup, der også omfatter U23 holdet i Serie 1, siger formand Tony Hamilton.


Claus Udengaard har både et solidt praktisk og teoretisk fundament

Fjordager-formand Tony Hamilton


Fjordager spiller i den kommende sæson i både Fynsserien og serie 1.

- Det er en særdeles erfaren og kompetent cheftræner, som Fjordager har valgt at indgå samarbejde med for de kommende to år. Claus Udengaard har både et solidt praktisk og teoretisk fundament.

Claus Udengaard har en DBU-A-licens træneruddannelse har over 20 års trænererfaring, hvoraf flere år er på øverste fynske hylde. CV’et tæller blandt andet gerning som træner for B1913’s og FC Fyns U19 division, talentansvarlig for FC Fyn, seniortræner for Munkebo i Serie 1, cheftræner for Langeskov i Serie 1 og Albaniserien samt 3 år i B1913 i Albaniserien med holdet, der kort efter hans fratræden rykkede i Danmarksserien. Claus arbejder til daglig som ejendomsservicetekniker i Odense Kommune.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Svendborg For abonnenter

Ingen pladsbillet, intet mundbind? DSB kan intet gøre

Langeland

Klumme: Jeg savner fællessangen

Danmark For abonnenter

Smitten har bredt sig de seneste uger: Derfor er eksperter alligevel fortrøstningsfulde

Annonce