Annonce
Langeland

Følg med: Mikael Josephsen live i Fyns Amts Avis

Forfatteren Mikael Josephsen er med i Fyns Amts Avis Live torsdag. Foto: Søren Skarby
Forfatter Mikael Josephsen bor i Rudkøbing, har skrevet en ny roman om hjemløse i Svendborg og fortæller på torsdag om det i Fyns Amts Avis Live.

Langland: Der bliver ikke givet i dørene i forfatter Mikael Josephsens nye roman "De andre", der torsdag 29. april udkommer på forlaget Gyldendal.

Michael Josephsen, der tidligere blandt andet har udgivet bøgerne "Opløb", "Neden under" og "Knæk", har for nyligt bosat sig i Rudkøbing efter 40 år som svendborgenser, men "De andre" har Svendborgs bagside som bagtæppe for sin fortælling.

Historien om hjemløse i Svendborg er ikke for de sarte, men giver også et råt indblik i en verden de fleste ikke ved findes eller i hvert fald kun kender på den yderste overflade.

Annonce

"De andre" er fiktion, men det er fiktion, der har en rem af virkelighedens stikmærke-oversåede hud, og man har som læser en klar fornemmelse af, at det er den virkelige, usete verden, man kigger ind i.

Men hvordan har Mikael Josephsen kunne beskrive bunden af Svendborg så levende? Hvordan er hans research foregået? Findes personerne i "De andre" i virkeligheden? Og hvor nervøs er han for at lukke den nye roman ud i verden.

Det spørger vi forfatteren om på selv udgivelsesdagen, torsdag den 29. april klokken 12 på Fyns Amts Avis Live. Det eneste, du skal gøre, for at se med, er at klikke dig ind på faa.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce