Annonce
Sport

Se Sport Fyns liveanalyse her efter OB-sejren og genoplev kampen minut for minut.

Superliga: OB - Randers FC søndag den 28 februar 2021. Nature Energy Park Odense.

Fodbold:  Det strammer til for OB. Der er fem runder tilbage af Superligaens grundspil og Jakob Michelsens tropper er lige nu tre point fra medaljespillet og seks point fra Randers, så der er ingen anden vej end at vinde over kronjyderne, der vil komme for at hente det ene point.

OB har udtaget Bashkim Kadrii og han ligner en joker, der kan komme ind undervejs.

Ayo Okosun er overraskende udtaget til bænken, så der er plads til Issam Jebali til at ligge bag Mart Lieder, hvis det er hensigten.

Desværre er fynboerne igen ramt af skader på vitale pladser som Kasper Larsen og anfører Janus Drachmann. Til gengæld er der comeback til Oliver Lund, så Robin Østrøm starter på bænken i stedet for at spille en fejlvendt venstre back.

Den kommende uge med kampe mod Randers, Sønderjyske og Vejle vil give svar på, om OB er et top seks-hold eller skal se sig bagud i et kommende kvalifikationsspil.

OB's startopstilling ser sådan ud: Oliver Christensen - Ryan Johnson Laursen, Alexander Juel Andersen, Jeppe Tverskov, Oliver Lund - Troels Kløve, Issam Jebali, Jens Jakob Thomasen - Emmanuel Sabbi, Mart Lieder, Moses Opondo.

Bænken: Bashkim Kadrii, Hans Christian Bernat, Aron Elís Thrandarson, Ayo Okosun, Mikkel Hyllegaard, Christian Vestergaard og Robin Østrøm.

Se vores live-analyse af kampen lige efter slutfløjt her:


Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce