Annoncørbetalt indhold

Få styr på fremtiden

PR-Foto Credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Er det blevet tid til at vælge ungdomsuddannelse? Det kan godt være stressende, for man er sjældent særlig gammel, når man skal vælge det, og det er i relativ høj grad noget, der afgør, hvad man skal bruge resten af livet på.

Mange er klar på at smutte direkte på gymnasiet eller handelsgymnasiet og tage yderligere tre år med bøger, analyser og ligninger, men for andre er det noget, der giver mareridt om natten. Sådan skal det ikke være. Alle skal være glade for det, de giver sig til, men der vil altid være nogle, der har andre drømme. Måske er det dig?

Annonce


Vores samfund ville på ingen måde kunne løbe rundt uden mennesker med erhvervsuddannelser. Hvis du vil være en del af den livsvigtige cyklus, der er med mennesker med erhvervsuddannelser, så kan du selv kigge på, om det er noget for dig. Her får du ligeledes undervisning, men det er af en mere praktisk karakter, der er rettet direkte mod det erhverv, du vil give dig i kast med resten af dit liv.


Lær at kombinere ingredienser og tilberede i topklasse

Har du altid været glad for at befinde dig i et køkken? Mange mennesker ser aftensmåltidet som noget, der skal overstås og noget, der mest af alt er af praktisk karakter, men dem, der giver sig tid til at tilberede lækker mad i et køkken, er ofte også dem, der virkelig nyder det. Er du en af dem? Det er muligt at kombinere passion og hobby med uddannelse, og det kan du gøre på Kold College. Få en kokkeuddannelse, så du bliver endnu mere eminent i et køkken.


Her sørger du også for, at det ikke kun bliver dig selv og dine nærmeste, der skal sætte pris på din kokkereren, men at det derimod bliver alle de gæster, der kommer forbi de restauranter og cateringfirmaer, du bliver blandet ind i. Det er en enorm anerkendelse, når andre nyder ens mad, og det er noget af det, du kan opnå som kok.


Uddannelsens opbygning

Erhvervsuddannelser er i udgangspunktet bygget op omkring en læreperiode, hvor du har fået dig en læreplads i en virksomhed et sted, hvor du får styr på alle de faglige færdigheder, du kan inden for det erhverv, du er i. Det gælder også kokkeuddannelsen. Du er selv ansvarlig for at finde dig en læreplads. Sammen med en studievejleder eller ansvarlig lærer kan du begynde at søge pladser rundt omkring, så du forhåbentlig kan finde et sted, du bliver glad for.

Der er muligheder for at kombinere erhvervsuddannelsen med gymnasiefag. Det giver dig chancen for at kunne søge ind på universitetsuddannelser i fremtiden. Den såkaldte EUX-ordning er for dig, der føler, du har overskuddet til at læse lidt mere oven på den uddannelse, du oprindelig havde kig på. Det kan åbne nogle flere døre, men den almindelige erhvervsuddannelse, EUD, kan også være mere end rigeligt. Hvis du er klar på at arbejde i et køkken fremover, får du alle de færdigheder, du har brug for, der.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.