Annonce
Fyn

Få overblik: Sådan kommer trafikken til at påvirke dig under DM i cykling

Det medfører nogle trafikale ændringer, når DM afvikles søndag i Middelfart. Arkivfoto
DM i landevejscykling lægger vejen forbi Middelfart 23. august. Det medfører afspærringer, parkeringsforbud og andre ting, som kan påvirke din gang i trafikken.
Annonce

Middelfart: Der kommer fart over feltet i Middelfart søndag den 23. august. Her løber danmarksmesterskaberne i landevejscykling nemlig af stablen. Og det kommer til at påvirke trafikken i Middelfart, når gaderne fyldes med cykelryttere.

Flere dele af Middelfart bliver spærret af fra klokken 4 til 20. I dette tidsrum bliver afspærringer sat op og ned, og cykelløbet afvikles fra 7.30 til 18.

Parkeringspladser i Havnegade, omkring og i P-huset og parkeringspladsen øst for Kvinckly ved Viaduktvej er afspærret og kan ikke benyttes mellem 6.30 og 18.30.

Derudover er der også parkeringsforbud i Havnegade, på Torvet og på Behrendtsvej, Vesterløkke Allé og A. C. Hansens Allé. Skiltene om parkeringsforbud bliver opsat lørdag den 22. august, men forbuddet træder dog først i kraft fra søndag den 23. august.

Under løbet har du mulighed for at krydse ruten ved tre sluser. Det er i krydset ved Brovejen og Hessgade og i krydset, hvor Behrendtsvej, Vesterløkke Allé og Skovgade møder hinanden. Den sidste sluse er i rundkørslen ved Jyllandsvej og Fynsvej. Sluserne kan ses på kortet nedenfor.

DM i landevejscykling kommer til at påvirke trafikken søndag den 23. august. Sørg derfor at huske, hvor der er parkeringsforbud og gennemkørselssluser. Foto: Middelfart Kommune

Ved hver sluse er frivillige eller hjemmeværnet til stede, hvor de guider trafikanter over vejen. Middelfart Kommune fremhæver, at man skal sørge for at følge deres anvisninger, når ruten krydses.

Har du indkørsel direkte ud til ruten, foreslår Middelfart Kommune, at du parkerer din bil uden for ruten, hvis bilen skal bruges på løbsdagen, søndag den 23. august.

Det er tilladt at heppe på cykelrytterne langs ruten, men start- og målområdet er ikke åbent for tilskuere. Dette er grundet forsamlingsforbuddet og for at forebygge spredning af covid-19.

Hvis du ikke har lyst til at bevæge dig ud i trafikken eller langs ruten for at se løbet, bliver cykelløbet transmitteret på TV, så du kan følge med hjemmefra.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Svendborg For abonnenter

Torben frygter at havne i et sort hul: Skovrejsningsprojekt kan betyde syv måneder om året uden sol på grunden

Fyn

Ryan ser frem til "Judas"-råb i Lyngby

Svendborg

Politi om sprængstoffets oprindelse: - Vi har nogle gisninger, men dem holder vi for os selv

CORONAVIRUS

Live: Mundbindskrav i den kollektive trafik vil gælde året ud

Svendborg For abonnenter

Skovrider om bekymring for skyggegener: Svært at etablere skov, uden at nogle kan få mindre solindfald

Annonce