Annoncørbetalt indhold

Få mere viden om privatleasing

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Der findes mange forskellige måder man kan lease en bil på. Erhvervsleasing, flexleasing og privatleasing er alle eksempler på typer af leasing, der omhandler biler. De fleste mennesker har hørt om begreberne før, og mange ved også lidt om, hvad det går ud på, men vil man alligevel gerne blive lidt klogere på leasing, og særligt privatleasing, så har man mulighed for det i denne artikel.


Annonce

Leasingaftaler kan gå begge veje 

Når man taler om privatleasing, så tænker de fleste på at man gennem en privatleasingkontrakt leaser sig frem til en bil, som man kan køre rundt i indtil at kontrakten udløber. Det er rigtigt, at det er noget man kan gennem en privatleasingaftale, men det er ikke alle, som er klar over, at det også kan gå den anden vej.


Gennem steder, som for eksempel GoMore, der er det ikke alene en mulighed, at man kan lease sig frem til den bil man drømmer om at køre rundt i. Det er nemlig modsat også muligt, at man kan lease sin egen bil ud til andre i de perioder, hvor man ikke selv skal bruge den. På den måde er der altså flere som kan få gavn af én bil.


Det hjælper kloden at privatlease sin bil ud 

Klima og miljø er emner, der har været meget tale om i de seneste år, og det er ikke nogen hemmelighed at bilernes CO2 udledning i høj grad er med til at sætte hastigheden op i forbindelse med drivhuseffekten, og netop her kan privatleasing være med til at hjælpe kloden.


Produktionen af biler er ikke god i forbindelse med klimakampen, og hver eneste dag bliver der fragtet køretøjer rundt i verden til deres nye ejere, som efterfølgende begiver sig rundt på vejene og udleder CO2. Har man en bil, som man ikke altid bruger, så kan det derfor være en stor hjælp i forbindelse med at passe på klimaet og miljøet, hvis man leaser bilen ud, når man ikke selv har behov for den.


Ved at lade andre personer køre rundt i ens bil, når man ikke selv skal bruge den, så skåner man nemlig miljøet på mange områder, og man har samtidig mulighed for at tjene penge på det.


Privatleasing giver mange muligheder

Der er mange muligheder som åbner sig op, hvis man vælger at få lavet en privatleasingaftale. Udover at man kan skåne miljøet, så kan det eksempelvis også gøre det muligt at kunne køre rundt i en lidt dyrere bil, fordi man har bilen gennem leasing fremfor et køb.


På den måde slipper man nemlig for at skulle betale den høje registreringsafgift, som der i Danmark er på biler, og når leasingaftalen udløber, så er der ikke flere udgifter man skal betale i forbindelse med den leasede bil.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.