Annoncørbetalt indhold

Få hjælp til tegning og montering af dit nye drømmekøkken

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Pludselig har du råd til lidt renovering derhjemme, men idéerne halter det med. For sådan et nordisk tema med masser af lyst træ lyder da godt nok lækkert, men hvordan planlægger og eksekverer du det? Her har du hjælp at hente fra firmaer med stor indsigt i renovering af rum.

Sådan et firma kunne fx være AUBO med base i det vestjyske, da AUBO leverer køkken, bad, bryggers og garderobe i alle prisklasser – også på Fyn. Har du allerede en idé til dit køkken, bad eller bryggers, men mangler et bud på materialer og priser, så find mere inspiration her.

Annonce


Snak med en køkkenkonsulent, før du vælger et nyt køkken

Før du lægger dig fast på noget, er det en god idé, at du snakker med en køkkenkonsulent eller lignende fagperson inden for design af hjemmets rum. Vedkommende sidder nemlig inde ikke blot med en forståelse for, hvordan at dine ønsker rent praktisk kan realiseres, men har også det forkromede overblik over, hvor langt dine penge rækker plus finansieringsløsninger.


Husk både at tænke på æstetik og funktionalitet

Hvad indretningen af det nye rum angår, får du hos en køkkenvirksomhed både hjælp til at vide, hvordan det rent æstetisk kan få det udtryk, du søger, men også hvordan det i løbet af din dagligdag kan tilfredsstille de krav til funktionalitet, du går med. Er det fx vigtigt for dig at have en bred bordplade, for at du kan lave mad til familien? Skal der være børnesikring af skuffer, og hvordan skal skuffernes indretning være? Alt dette kan du få afklaret hos firmaet.


Få effektiv levering og montering af materialer

Når du så efterhånden har fået stykket planen for dit drømmekøkken sammen og fundet ud af, hvor pengene til det skal komme fra, savner du måske nogen til at tage hånd om logistik. For hvis det ikke er dig, der fragter materialerne til hjemmet og sætter køkkenet op, så bliver det håndværkere udefra. Levering af køkkenelementer kan du aftale med køkkenfirmaet, der som oftest også er behjælpeligt med at koordinere montører, så du ikke selv står med teten.


Få hjælp til indretning fra start til slut

Du behøver altså ikke stå alene med valget at få et nyt køkken (eller bad/bryggers for den sags skyld), men kan blive holdt i hånden hele vejen fra idéstadiet til tegnebrættet og montering af det nye rums skabe, skuffer, plader, skydedøre, håndvaske, paneler samt øvrige elementer.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.