Annoncørbetalt indhold

Få helt styr på forbrugslån på få minutter

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Banklån, forbrugslån, kviklån. Her er det rent faktisk ikke tale om, at kært barn har mange navne, for der faktisk forskel på disse typer af lån. Nogle lån er fordelagtige til ét, mens andre lån passer langt bedre til noget andet. Fælles for dem alle er det dog, at de kan være svære at forstå, hvis ikke man har en finansiel eller økonomisk baggrund. Da det jo langt fra alle der har det, kan det være en god ide at sætte sig grundigt ind i tingene, før man begynder at optage lån. Derfor kan du her læse mere om, hvad er forbrudt helt præcist er.


Annonce

Kort og godt: hvad er et forbrugslån?

Hvis du allerede ved hvad et forbrugslån er, så behøver du slet ikke læse videre. Du kan nemlig se de billigste forbrugslån her. Men hvis du er en smule i tvivl, eller måske bare godt kunne tænke dig at vide lidt mere om, hvad et forbrugslån egentligt er, så skal du helt sikkert læse videre. Det ligger naturligvis lidt i ordet, at lånet er til “forbrug”. Det betyder, at du ikke bør tage et forbrugslån for at købe en bil eller til udbetaling af et hus, men i stedet til dit forbrug. Det kan i stedet være, at du gerne vil have en ny telefon, gerne vil på ferie, eller måske har du en helt tredje ide. Det er i disse tilfælde, at man kan bruge et forbrugslån. Det er nemlig slet ikke så dyrt, at optage forbrugslån længere, som det engang har været.


Det kan gøres online

For mange år siden - i gamle dage, som man siger - der skulle man ned i banken, når man skulle tage et lån, og der skulle også stilles en sikkerhed for lånet, så banken var sikker på at få sine penge tilbage. Her ses også en fordel ved forbrugslån, for du kan faktisk ansøge om et forbrugslån på nettet, uden overhovedet at skulle rejse dig fra sofaen. Du indtaster blot et par oplysninger om dig selv og din økonomi, og inden for få minutter får du besked på om lånet er godkendt eller ej. Desuden skal der heller ikke stilles forsikring for banken, når du skal låne til et forbrugslån, og du skal derfor ikke nødvendigvis havde ting af værdi derhjemme, eller kunne fremvise flere måneder lønsedler.


Hvad er et kviklån så…?

De seneste par har mange forvekslet forbrugslån og kviklån, og kviklån har fået et meget dårligt ry. De har ofte meget høje rente og meget korte tilbagebetalingsfrister, og store gebyrer når man ikke betaler til tiden. Dette er ikke helt tilfældet ved forbrugslån, og selvom man naturligvis altid bør betale sine regninger til tiden, så er et forbrugslån mere fleksibelt.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.