Annoncørbetalt indhold

Få garanti på dine solceller!

Montering af solcelleanlæg

EnergiMidt giver som Danmarks eneste 10 års totalgaranti på solcelleanlæg, montage og tilslutning.

Alle kan sælge solceller, men vil alle yde 10 års totalgaranti? Næppe. Men det vil EnergiMidt:

- Efter mere end 20 år i solcellebranchen ved vi, hvad vi har med at gøre og har oparbejdet så meget viden og erfaring, at alle vores leverandører er valgt med omhu, og de folk, der står for montage og installation, næsten har fået kompetencerne ind med modermælken, forklarer forretningschef Jørgen Due Nørgaard fra EnergiMidt.

Modtræk mod lykkeriddere

Helt i takt med den stigende interesse for solceller er antallet af solcelleudbydere steget – og dermed også risikoen for de private husejere ved at købe solceller hos en udbyder, der får sendt en container solcelleanlæg til Danmark, sælger anlæggene og derefter lukker forretningsområdet.

- Modtrækket fra EnergiMidt er at differentiere os markant fra aktører, der rider med på solcellebølgen og tjener hurtige penge. Det gør vi med en håndgribelig garanti, siger Jørgen Due Nørgaard og tilføjer, at mange solcelleaktører gør det godt, mens andre sandsynligvis ikke er der, når solcellerne ikke længere producerer så meget, som fabrikanten har lovet.

Annonce

Gælder anlæg fra 2012

Garantien har været på tegnebrættet i nogen tid. Det skal naturligvis ikke gå ud over de kunder, der har købt og monteret solcelleanlæg tidligere i 2012. De vil derfor i nær fremtid modtage besked om den forsikring de uden ekstra beregning nu har fået oveni solcellehandlen.

Udover de 10 års garanti på produkt, montage og tilslutning har EnergiMidt længe ydet 25 års effektgaranti.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.