Annoncørbetalt indhold

Få en stærk iPhone til den bedste pris med iPhone SE 2020

Denne artikel er sponsoreret

Siden smartphones kom på markedet, har særligt én techgigant sørget for at udstyre hele verden med teknologi i høj klasse. Apple har i dag lanceret 11 forskellige iPhones plus det løse, som giver det et stort repertoire inden for innovative løsninger og brugervenlighed. 2020 er ingen undtagelse, og i år kan du få fingrene i en billigere model, nemlig den nye iPhone SE.

Måske har du hørt om SE før, og går vi flere år tilbage, er der førhen blevet udviklet billigere alternativer til nogle af topmodellerne. iPhone SE 2020 er ingen undtagelse, og her får du hjernen bag iPhone 11 i en billigere model, der kan alt det, du har brug for i en telefon.

Modellen som vi kender den

Den nye iPhone SE ligner noget, vi har set før. Modellens udformning ligner til forveksling iPhone 8, der blev lanceret tilbage i 2017. Det slanke design er praktisk i mange situationer, og så kommer den med det klassiske TouchID, som gør det nemt at låse telefonen op. Den kommer ned en 4,7” skærm med IPS-teknologi og med en opløsning på 1334x750 pixels.

Derudover har iPhone SE fået den avancerede chip fra iPhone 11. A13 bionic-chip giver dig nogle helt unikke muligheder og funktioner, som du ikke finder i andre smartphones i denne prisklasse. Den er samtidig vand- og støvafvisende ned til én meters dybde i op til 30 minutter.

Et stærkt kamera til prisen I dag er kamerafunktionen i vores telefoner altafgørende for, hvad vi vælger at investere i. Markedet for kameraer er faldende, netop fordi vores telefoner efterhånden tager ligeså gode billeder. Derfor er iPhone SE også udstyret med et 12 MP vidvinkelkamera, der giver dig de optimale betingelser for at indfange de bedste øjeblikke. Du får også 5x digitalt zoom og den populære portræt-funktion med dybdekontrol.

Derudover kan du fange alle de gode øjeblikke med videoklip i 4K-opløsning. Du kan tage enten 24, 30 eller 60 billeder i sekundet, og du får et større dynamisk område til video, hvis du vælger 30 billeder i sekundet. Videoens zoom-funktion tillader dig at gøre brug af 3x digitalt zoom, og den understøtter samtidig slowmotion-video. Frontkameraet kommer med 7 MP, og her skal du heller ikke gå glip af portræt-funktionen. Du kan optage med 1080 HD-opløsning, som gør dette kamera yderst brugbart.

Den stærke pris på iPhone SE 2020 Den nye iPhone SE kan altså meget af det, vi elsker ved topmodellerne fra Apple. Dog skal du gå på kompromis med luksus-features som FaceID og infinity-skærm, men kan du undvære disse, får du her særdeles meget for dine penge. Prisen på en iPhone SE 2020 ligger på omkring 3.700 kroner uden abonnement. Vælger du at købe den med abonnement, kan du ofte få den billigere samtidig med, at du får et solidt mobilabonnement, der rummer det hele. Allerede nu venter mange spændt på at få fat i den nye iPhone, og derfor bør du forudbestille iPhone SE i dag for at få den i den nærmeste fremtid.

Denne artikel er sponsoreret

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.