Annoncørbetalt indhold

Få en god dag med hele familien

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Er I ved at finde ud af, hvilke ture I godt kunne tænke jer at tage på i løbet af sommerferien? Danmark har heldigvis rigtig mange forskellige seværdigheder at byde på, og der er en god chance for, at I kan finde noget, der passer ind i jeres kram. Hvis I kommer i nærheden af Odense, kan I tage en dag på Jernbanemuseet. Her er noget for alle generationer, så både de yngste får noget ud af det, ligesom bedsteforældrene også sagtens kan finde det interessant. Oplev en seværdighed ud over det sædvanlige i Odense.

Her får I både mulighed for at lade de mindste lege i et univers af tog og jernbaner, som er helt i ånd med resten af museet, ligesom I kan tage på udkig i nogle af de faste udstillinger, der er på museet. Nogle gange årligt er der desuden kortere, midlertidige udstillinger, som sætter fokus på forskellige dele af historien bag Danmarks jernbanenet. Det gælder blandt andet en udstilling om kvinder i jernbanemiljøet, som ellers ikke er noget, der har været et specielt fokus på tidligere.

Annonce

Gør en regnvejrsdag spændende

Der er ikke noget værre, end når det regner og vejret er trist i løbet af sommeren, men det er rigtig svært at holde igen for regn og gråvejr i Danmark. Derfor er det rigtig godt at have lagt nogle planer for, hvad man kan lave, når den slags dage kommer. Ved at tage en dag til Odense, kan I finde rigtig mange forskellige spændende ting. Ud over Jernbanemuseet, kan I også gå en tur gennem de forskellige parker og haver, eller I kan gå en tur ned på havnen og se, hvad der er der. Der er flere forskellige ting, man kan besøge på havnen, både indendørs og udendørs.

Hvis man tør trodse lidt regn, kan man også overveje, om ikke en tur i zoologisk have kunne være spændende. Det er ofte hyggeligt og noget, som hele familien kan hygge sig med, og hvis I tager en madpakke med, kan I med sikkerhed finde et bord, I kan sidde og nyde dem ved. Alternativt kan I gå en tur på stien langs åen, hvor I helt automatisk vil komme ind forbi zoologisk have, så I kan opleve alle dyrene fra ydersiden.

En dag i Odense kan altså uden problemer inkludere seværdigheder som Jernbanemuseet, zoologisk have og de forskellige ting i naturen, som Odense har at byde på hele året rundt.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.