Annonce
Fyn

Ét skridt nærmere: 100.000 kroner til ny multibane

Bogense Gymnastik- og Idrætsforening vil med sit familiesportsprojekt gerne aktivere forældre til selv at dyrke sport, imens børnene træner. PR-foto.
Bogense Gymnastik- og Idrætsforening har modtaget 100.000 kroner fra Nordea-fonden til byens nye multibane, der skal være rammen om familiesport og fællesspisning.

Bogense: - Vi håber, at vi kan styrke klublivet ved, at forældrene kan dyrke sport samtidig med, at de har afleveret deres børn.

Sådan lyder det fra Lasse Andersen fra Bogense Gymnastik- og Idrætsforening, der er en af initiativtagerne til en ny multibane i Bogense. En multibane, der nu er kommet et skridt nærmere at blive en realitet. Bogense Gymnastik- og Idrætsforening har nemlig modtaget 100.000 kroner fra Nordea-fondens lokalpulje, der er øremærket til lokalt forankrede projekter inden for sundhed, motion, natur og kultur.

Annonce

Familiesport

Tanken med den nye multibane er at tilbyde et familiemedlemskab og invitere til fællesspisning på træningsaftener for hele familien under samlebetegnelsen familiesport. Uden for de almindelige træningstider er det meningen, at banen skal kunne benyttes af udenforstående Bogense-borgere.

Selvom multibanen nu har modtaget en solid økonomisk indsprøjtning på 100.000 kroner, er der stadig et stykke vej til etableringen af en fuldt udbygget multibane, som forventes at koste halvanden million kroner.

- Vi har mange ansøgninger ude og er oppe på samlet en halv million kroner, så det kan være, at vi kommer til at åbne banen i etaper, lyder det fra Lasse Andersen, der håber - og tror - at multibanen kan stå klar om et års tid.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce