Annonce
Fyn

Forslag fra flere: Erik Schmidt skal være Årets Fynbo

Erik Schmidt er på hjemmebane i Agedrup og omegn, men her er han fotograferet i København i forbindelse med den retssag, han vandt mod Odense Kommune i 2018. Her slog Østre Landsret fast, at en tjenstlig advarsel til Erik Schmidt fire år før var uberettiget. Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix
Den pensionerede lærer Erik Schmidt, der vandt en langvarig sag over Odense Kommune, foreslås af flere som Årets Fynbo 2020.
Annonce

Lærer Erik Schmidt, der gennem årene har været meget aktiv i Agedrup - og i øvrigt stadig er det, efter han er gået på pension som lærer - er bragt i forslag af flere som den, der skal være Årets Fynbo 2020.

En af avisens trofaste læsere, Ole H. Christiansen, skriver i sin indstilling bl.a.:

- Gennem mere end 25 år og 157 numre af bladet ”Agedrup Rundt” har Erik Schmidt været den ansvarlige redaktør af vort estimerede lokalblad. Han har hele tiden være idémanden bag bladet, og uanset hvad vi er kommet med af artikler og fotos, har han fundet udvej for at bruge det meste i bladet på en positiv måde.

- Hans egen produktion af artikler, interviews og fotos er formidabel og er en journalist og fotograf værdig, tilføjer Ole H. Christiansen, der også lægger vægt på, at Erik Schmidt af og til bringer nyheder, som avisen ikke har haft med.

-  Bladet fremtræder læseværdigt, og vi ved, at det bliver læst og tygget godt igennem i alle de små hjem og i forretningslivet, og det er Eriks fortjeneste. Nok er bladet omdelt gratis til samtlige husstande, men det er nok ikke uden grund, at vort overskud af blade, alle på 32 sider, der bliver lagt frem i Superbrugsen, forsvinder som dug for solen.

- Erik Schmidt var indtil sin pensionering en initiativrig, dygtig og meget afholdt lærer på Agedrup Skole, og vi tør slet ikke tænke på, hvorledes vi skal klare os, hvis Erik Schmidt melder fra. Det må ikke ske, lyder det fra Ole H. Christiansen, der mener, at Erik Schmidt skal stå i forreste række, når Årets Fynbo 2020 skal vælges.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce