Annonce
Ærø

Er du også nysgerrig? Én butikskæde afkræfter ikke planer om ny butik på Marstal Havn

Det store spørgsmål er, om det Rema1000, Aldi, Lidl eller Netto, der går med planer om at åbne op på havnen i Marstal? Illustration: Amstrup/Baggesen Entreprise.
De ville ikke rigtig ud med det, men gennem en klassisk udelukkelsesmetode, står vi tilbage med én discount dagligvarekæde, der "på nuværende tidspunkt hverken kan be- eller afkræfte" planer på Marstal Havn.
Annonce

Marstal: Det bliver diskuteret i stuerne, på arbejdspladserne og på sociale medier for tiden.

For det store spørgsmål er, om det Rema1000, Aldi, Lidl eller Netto, der går med planer om at åbne op på havnen i Marstal.

Nysgerrigheden har bredt sig over Ærø og ramte selvfølgelig også avisens redaktion. Derfor satte jeg mig for at undersøge, hvilke af de fire discount dagligvarebutikker, der går og drømmer om en central plads på Marstal Havn.

Den første, der vendte tilbage på vores henvendelse var Jonas Schrøder, der er kommunikationschef for Rema1000.


Om Aldi planlægger at åbne en butik på Ærø? Svaret er nej.

Michele Iversen, kommunikationsmanager i Aldi


- Jeg har nu tjekket op – og det er ikke os, der har gang i et projekt i Marstal, skrev han tirsdag morgen i en mail til avisen.

Annonce

En tysk gigant?

Så langt så godt. Men er det så en af de tyske discount-giganter, der har fået øjne op for Marstal?

- Om Aldi planlægger at åbne en butik på Ærø? Svaret er nej, det har vi ikke planer om på nuværende tidspunkt, lød beskeden fra Aldis kommunikationsmanager, Michele Iversen.

Også kommunikationschef i Lidl Danmark, Morten Vestberg, måtte melde hus forbi.

- Vi kan ikke bekræfte, at det er os, der bygger en dagligvarebutik der, fortalte han over telefonen.

- Så du må ud og spørge mine kolleger i de andre butikker... Eller har du allerede fundet ud af, hvem det er?, lød spørgsmålet fra den lige så nysgerrige konkurrent.

Og som mulighederne snævrede sig ind, gav svaret lidt sig selv, kunne jeg fortælle ham.

Annonce

Udelukkelsesmetoden

Salling Group, der blandt andet ejer Netto, var det sidste navn, der ikke stod udstreget på min liste. Der var gået tre dage, siden jeg havde sendt dem en mail. Jeg gav dem endnu et kald, og endnu et og blev pænt bedt om at væbne mig med tålmodighed.

Tirsdag eftermiddag klokken lidt i fire blev jeg endeligt ringet op af kommunikationskonsulent Jacob Krogsgaard Nielsen fra Salling Group. Han ville ikke citeres, og det må vi så respektere. Derfor slutter jagten med dette citat, vi fik tilsendt kort efter på mail, fra Carsten Hadsbjerg, der ejendomschef i Netto:

- Vi er altid på udkig efter interessante lejemål og beliggenheder til vores butikker. Men på nuværende tidspunkt kan vi desværre hverken be- eller afkræfte, om vi har konkrete planer på Ærø.

Annonce
Fyn

Pas på: Glat på udsatte steder

Annonce
Annonce
Annonce
Debat

Klumme: Klassekamp fra toilettet

Annonce