Annoncørbetalt indhold

Energi Fyn støtter fynske klubber og foreninger med millionbeløb

Rolfsted Idrætsforening har i år modtaget hele 19.207 kroner fra Energi Fyn, og pengene vil komme alle foreningens idrætsgrene til gode.
Ni millioner kroner. Så mange penge har Energi Fyn siden 2011 udbetalt til mere end 500 fynske klubber og foreninger gennem sponsorordningen FynskSupport, og i år er energiselskabet igen ude med den store pengepung. 1,5 million kroner er lige landet.

- Mange klubber og foreninger har det vanskeligt i denne tid på grund af coronapandemien og restriktioner, så i år er FynskSupport-støtten ekstra vigtig. Det betyder meget for os, at vi med pengene kan bidrage positivt ude i klubberne.

Sådan siger kommerciel direktør hos Energi Fyn, Finn Andersen, om FynskSupport-ordningen. Hver gang en kunde tænder for strømmen eller varmen fra gasfyret, giver Energi Fyn et beløb til den klub eller forening, som kunden har valgt at støtte via FynskSupport.

Det er ifølge Energi Fyn vigtigt at støtte op om mangfoldigheden i det fynske foreningsliv.

- Som fynboernes foretrukne energiselskab er det vigtigt for os at støtte op om mangfoldigheden i det fynske foreningsliv, og med FynskSupport støtter vi klub- og foreningslivet bredt på Fyn og på tværs af aktiviteter, fortæller Finn Andersen og uddyber, at Energi Fyn giver 2 øre per kilowatt-time el og 6 øre per kubikmeter gas til den klub eller forening, som kunden ønsker at støtte. Det betyder, at hver aftale giver cirka 100 kroner ekstra om året til klubben, uden at det koster kunderne ekstra.

Annonce

Fra fodarbejde til foreningsglæde

En af de glade modtagere af en stor check fra Energi Fyn, er Rolfsted Idrætsforening med omkring 900 medlemmer. Hele 19.207 kroner er det blevet til i år, og det er penge, der luner i en svær tid. En tid, hvor corona har lagt idrætsforeningen i Rolfsted og Ferritslev i dvale.

- Det er nogle rigtig dejlige penge, vi modtager fra Energi Fyn. Vi er som mange andre ramt af corona og restriktioner, men så er det rart at se, at vores store fodarbejde for at skaffe medlemmer til FynskSupport de sidste mange år betaler sig, fortæller Henrik Skovsgaard, der er formand for sponsorudvalget i Rolfsted Idrætsforening.

FynskSupport har på 11 år støttet fynske klubber og foreninger med sammenlagt 9 millioner kroner.

Den midtfynske idrætsforening spænder bredt i tilbud, og på programmet står alt fra fodbold, badminton og gymnastik til håndbold, tennis og senioridræt. Og pengene fra FynskSupport skal ifølge formanden ud at arbejde bredt, så de kommer alle aktiviteter og idrætsgrene til gode.

- Vi arbejder også hele tiden på at skaffe nye medlemmer til ordningen, for vi kan se, at potentialet er stort. Så vi kan kun opfordre endnu flere til at støtte lokalt ved at tilmelde sig FynskSupport-ordningen, så vi fremover kan gøre endnu mere for vores medlemmer i Rolfsted Idrætsforening, siger Henrik Skovsgaard.

Alle kan være med

Man behøver ikke selv at være medlem af en klub eller en forening for at være med i FynskSupport. Både familie, venner og lokale virksomheder kan tilmelde sig og støtte foreningslivet på Fyn. Alle kan være med uden at skulle hive ekstra penge op af lommen, og kommerciel direktør hos Energi Fyn, Finn Andersen, sætter stor pris på ordningen.

- Energi Fyn er et andelsselskab, som er ejet af mere end 210.000 fynboere, og det betyder meget for os, at vi gennem FynskSupport kan give noget igen til vores andelshavere, slutter han.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.