Annonce
Svendborg

Endnu en mus i Meny: Butik udskyder genåbning

Mus har siden tirsdag holdt Meny-butikken i Hesselager lukket. Arkivfoto: Steen Agger
Lørdag blev der fundet endnu en mus i Meny-butikken i Hesselager, der nu går efter genåbning tirsdag morgen.

Hesselager: Meny-butikken i Hesselager åbner ikke som planlagt mandag morgen.

Købmand Jan Gårde Klingenbjerg fortæller søndag formiddag, at man lørdag fangede endnu en mus i butikken, og at man derfor højt sandsynligt først åbner tirsdag morgen.

- Hvis de næste 24 timer går, som vi håber, uden spor af mus, så åbner vi tirsdag morgen, siger købmanden.

Han fortæller, at man lørdag fangede endnu mus, som man godt vidste, havde været i butikken, men som man troede, var lukket ude af bygningen. Det var den imidlertid ikke.

- Derfor måtte vi nulstille de 48 timer, som vi kræver uden spor af mus, før vi vil genåbne, siger Jan Gårde Klingenbjerg.

Annonce

Flere teorier

Der er flere teorier om, hvor musene er kommet ind, og håndværkere har i samarbejde med folk fra skadedyrsfirmaet Mortalin siden tirsdag arbejdet for at lukke adgangsvejene. Butikken har været lukket siden tirsdag, hvor der opstod en mistanke om, at der var mus i butikken.

Mistanken blev bekræftet onsdag morgen.

- Nu bruger vi mandagen på at gøre rent og fylde butikken op med nye varer, og så håber vi på at åbne tirsdag morgen, siger købmanden.

Simone og Jan Gårde Klingenbjerg, der bor på Thurø, overtog Meny-butikken fra Irene og Keld Petersen i december.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Svendborg For abonnenter

Se billeder fra statsminister-visit: Skoledreng krævede svar om organdonation

Læserbrev

Debat: Konsensus og god karma i byrådet

Læserbrev: Byrådsmødet i tirsdags varede 38 minutter. Tro mig, jeg tog tid. Der var store vigtigt beslutninger på dagsordenen. Varmepumpe, klimasikring, Simac, solcelleanlæg, landsstævne og Bagergade. Alt blev i fællesskab nikket igennem, og bortset fra Enhedslistens politik-strategiske kommentarer, så udeblev diskussionerne, og alle stemplede ind på de, for os alle, så vigtige beslutninger. Tak for det, og tak til borgmesteren for forarbejdet og for at skabe en fornemmelse af fælles ejerskab. Det glæder mig, at der er ro på, og det må ligeledes glæde borgerne og erhvervslivet, at der konstant søges konsensus og fælles fodslaw om byens udfordringer. Erhvervslivet fortæller, at de godt kan lide, at der er politisk ro på - og det er der jo. Nu ser jeg frem til årets DI-erhvervsundersøgelse og håber, at firmaerne også honorerer indsatsen, hvis de fornemmer fremgang på det felt. Det var kun udenfor rådhussalens ruder, at regnen bankede på, og diskussionerne udeblev formentlig også fordi, at der ikke var hotte emner som for eksempel ”tagsten” på agendaen. Ifølge avisens udsendte, så var breaking news, at den kære Susanne Gustenhoff (EL) kom til at afsløre, at der formentlig kommer gratis bustransport til Landsstævnet. Ja, ja, sådan sætter vi jo vores prioriteter hver især. Min var, at der var god karma og konsensus på en kort byrådsmøde omkring så vigtige beslutninger.

Svendborg

Statsministerbesøg i Svendborg: Spørgelystent publikum holdt Frederiksen til ilden

Annonce