Annonce
Fyn

Endnu en løve kommer til Nordfyn

PR-foto: Steen Brogaard
Erhvervsordfører Tommy Ahlers (V) holder oplæg for erhvervsfolk på Nordfyns Gymnasium.

Søndersø: I år var det den succesrige serieiværksætter Jesper Buch, der delte ud af inspiration og anekdoter til Nordfyns Erhverv og Turismes (NEET) årlige generalforsamling i marts. Til næste generalforsamling den 5. marts 2020 bliver det endnu en "løve", denne gang Tommy Ahlers, der skal holde oplæg for det nordfynske erhvervsfolk i lokalerne på Nordfyns Gymnasium.

Tommy Ahlers er serieiværksætter, og mange kender ham nok bedst gennem hans medvirken i tv-programmet "Løvens Hule", hvor han i flere sæsoner bedømte håbefulde iværksætteres projekter blandt andet sammen med medløven Jesper Buch. Men Tommy Ahlers har også en fortid som cand.jur. og konsulent i det verdensomspændende konsulenthus McKinsey. Derudover har han været administrerende direktør i virksomheden ZYB, som han startede sammen med to iværksættere fra København. Det blev senere solgt til Vodafone for et anseligt beløb.

Som ung var han med i Konservativ Ungdom og har været politisk engageret ved siden af sin erhvervskarriere i rigtig mange år. Politisk er han i dag erhvervsordfører for Venstre, efter han blev valgt ind i Folketinget for Venstre ved valget tidligere i år.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce