Annonce
Fyn

En hyldest til Halfdan Rasmussen: Oplev viseorkester på Lillebæltværftet

Halfdanskerne optræder på Lillebæltværftet 21. august. PR-foto
Annonce

Middelfart: Halfdanskerne har i flere år været et populært, dansk viseorkester.

Siden orkestret i 2015 lancerede showet "Noget om en poet" i anledning af 100-året for Halfdan Rasmussens fødsel, har de været på en næsten uafbrudt turne i hele landet med langt over 50 årlige koncerter med fulde huse og stående ovationer.

“Noget om en poet” blev fulgt op af showet “De største sange”, som blev efterfulgt af Halfdanskernes 10-års jubilæumsshow, der endnu en gang slog alle rekorder og fik trioen bredt rundt i det danske land.

I foråret 2019 udsendte Mads Westfall, Lars Grand og Rasmus Vennevold deres femte album, ”Alt hvad du længes mod”. Her har trioen i studiet fået selskab af trommeslageren Jeppe Gram og arbejdet med en større og mere radiovenlig lyd.

Desuden har de for første gang selv skrevet et par af melodierne, blandt andet til Halfdan Rasmussens digt ”Noget om gartneri”, som sammen med nyfortolkningen af ”Jens Vejmand” er udsendt som single og musikvideo.

Fredag den 21. august klokken 19 kan man opleve orkestret på Lillebæltværftet i Middelfart. Arrangementet, som er for alle, står Lillebæltværftets Venneforening bag./soehu

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Svendborg For abonnenter

Tåsinge-brugs drukner i pakkepost: - Det går selvfølgelig ud over Svendborgs specialbutikker

Annonce