Annonce
Søsiden

Elite-sejler: Svendborg gør det rigtig godt

Elite-sejler Jan B. Hansen har rundet Fyn mere end 60 gange: - De gør det rigtig godt i Svendborg. Foto: Søren Stidsholt Nielsen
Jan B. Hansen, der har vundet de to andre store solo-sejladser i Danmark og har en tredjeplads i Silverrudder, roser Svendborg Amatør Sejlklub.

SVENDBORG: En af Danmarks mest rutinerede solo-sejlere, Jan B. Hansen i raceren The Beast, har stor ros til overs for Silverrudders arrangerende Svendborg Amatør Sejlklub.

Jan B. Hansen har sejlet Silverrudder fem-seks gange, og han har vundet de to andre store danske solo-sejladser.De har forstået hele tiden at udvikle tingene, så man som sejler mærker, at der sker noget nyt og bedre hvert år.

Jan B. Hansen, sejlmager og elite-sejler


- Det er et fantastisk koncept her i Svendborg. De gør det godt. De har forstået hele tiden at udvikle tingene, så man som sejler mærker, at der sker noget nyt og bedre hvert år, siger Jan B. Hansen.

Som en af forbedringerne i år, nævner han de mere rummelige regler for brug af motor før startlinjen.

- Som arrangør skal man være lydhør overfor deltagernes ønsker. Det er de her, fastslår han.

Jan B. Hansen glæder sig i øvrigt også over Silverrudders stabile, høje deltagertal samt at stadig flere sejlere på topniveau finder en udfordring i at tage til Svendborg og sejle Fyn rundt alene.

For Jan. B. Hansen bliver 2020-Silverrudder ikke et rekord-år. Lørdag middag lå The Beast ganske vist i feltets forreste fjerdedel,  men det så ud som om han - ligesom en del andre sejlere - havde kastet anker ved Lillebæltsbroen for at afvente gunstigere strøm.

En Fyn rundt er i øvrigt ikke ukendt farvand for Jan B. Hansen. Han har sejlet den mere end 60 gange!

Annonce
Sport For abonnenter

Divisions-formand kalder forslaget et frontalt angreb - eks-OB-direktør Thomas Christensen ser hele fodbold-verdens balance truet

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce