Annonce
Svendborg

Ejendomsmæglerforretning solgt: Bankmand og bildirektør skal sælge boliger

Ejerskifte i Estate Andersen og Thomsen. Fra venstre er det Kim Thomsen, Gert Andersen, Robert Hansen og Claus Henriksen. Pressefoto
En bankmand og en bildirektør har købt Estate Andersen & Thomsen og overtager virksomheden fra årsskiftet.
Annonce

Svendborg: En manøvre af de større bliver ført ud i livet i Svendborgs erhvervsliv om en lille måned.

Ifølge en pressemeddelelse vil Estate Andersen & Thomsen fra årsskiftet ikke længere have Gert Andersen og Kim Thomsen ved roret.

De har solgt ejendomsmæglerforretningen i Vestergade i Svendborg til duoen Robert Hansen og Claus Henriksen, der er henholdsvis direktør i N. Kjær Bilcentret og formuerådgiver i Nykredit Private Banking.

Og ifølge pressemeddelelsen er det ikke en pludseligt opstået idé, der har drevet værket hos de to kommende ejere.

- Jeg har længe haft lyst til at arbejde med salg af boliger, så nu griber Claus (Henriksen, red.) og jeg muligheden for at videreføre en veletableret og succesfuld forretning, siger Robert Hansen i pressemeddelelsen, hvor også Claus Henriksen giver udtryk for, at han har gået med en drøm om at blive selvstændig ejendomsmægler i et godt stykke tid.

Annonce

Nedtrapning og direktørstilling

De to nuværende ejere har hver deres grunde til at sælge.

Kim Thomsen har et ønske om at trappe ned, så det bliver tid til sysler som golf og vandreture, og ifølge pressemeddelelsen vil han fortsætte i ejendomsmæglerfirmaet i en overgangsperiode - dog kun fire dage om ugen.

Det fremgår også, at Gert Andersen i løbet af 2021 vil tiltræde en stilling som direktør i et stort, sydfynsk ejendomsselskab, og så hører det med til historien, at N. Kjær Bilcentret ikke bliver direktørløst, når Robert Hansen siger farvel til bilerne og goddag til murstenene.

I bilcentret på Odensevej har han delt ansvaret med medindehaver Hans Christian Starbæk Kjær, som nu bliver ene mand i spidsen for forretningen, oplyser N. Kjær Bilcentret i en pressemeddelelse.

Annonce

Parløb fortsætter

Estate Andersen & Thomsen er etableret i 2008 og blev til et aktieselskab i 2012, og ifølge pressemeddelelsen har firmaet otte medarbejdere og lukker i omegnen af 160 hushandler om året.

Endelig betyder salget af ejendomsmæglerfirmaet ikke, at Kim Thomsen og Gert Andersen for alvor skilles.

De to ejer hver 50 procent af ejendomsselskabet Tomand Invest ApS, og det er der ingen planer om at lave om på, oplyser Gert Andersen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Ærø

Læserbrev: Netto vil til Marstal

Annonce