Annonce
Faaborg-Midtfyn

Egeskov Open by Night med underholdning for store og små

Teater Gyda bevæger sig rundt på stier og pladser omkring voldgraven som tre rejsende fra H. C. Andersens tid. Karaktererne har intet sprog og kan således forstås af alle - store som små, danske som udenlandske. Pressefoto
På grund af corona bliver programmet for Egeskovs populærere aftenåbninger på onsdage i sommerferien lidt anderledes, end det plejer.
Annonce

Kværndrup: Til Egeskov Open by Night sættes der i år endnu mere fokus på stemning samt mindre events, som flytter sig rundt i haven, og som kan opleves med god afstand.

Fra de sene eftermiddagstimer vil der være underholdning for store og små, og dagen sluttes af med et stort festfyrværkeri, som kan nydes fra haven. Underholdningen vil blandt andet bestå af H. C. Andersen Paraden, der opfører eventyr, modelbåde i voldgraven, cirkusforestillinger, havevandring med gartneren, snobrødsbagning mm.

Der er aftenåbent alle onsdage fra den 8. juli til den 5. august åbent kl. 10 - 22.

Dagen slutter med festfyrværkeri. Pressefoto

På Egeskov kan man også få timerne til at gå i Legeskoven, som er én af Danmarks største og hyggeligste legepladser. Man kan se de 10.000m2 udstillinger med klassiske køretøjer, besøge slottet, som er et ægte levende hjem for grevefamilien samt nyde den store have.


Underholdningen vil blandt andet bestå af H. C. Andersen Paraden, der opfører eventyr, modelbåde i voldgraven, cirkusforestillinger, havevandring med gartneren, snobrødsbagning mm.

Fra artiklen


I år er der halv pris på entréen på grund af regerings sommerpakke. Det gælder til og med d. 9. august.

Det samlede program for Open by Night på Egeskov kan ses på www.egeskov.dk/calendar.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce