Annonce
Faaborg-Midtfyn

Eftersættelse på Midtfyn i nat: Bilist sigtes for en stribe lovovertrædelser

En 30-årig mand uden fast bopæl blev natten til mandag anholdt efter en længere eftersættelse omkring Nr. Broby, Brobyværk og Allested-Vejle. Arkivfoto: Eskil Lyngsøe.
Annonce

Nr. Broby: Mandag morgen sidder en 30-årig mand fortsat anholdt, men han kan se frem til at blive løsladt i løbet af dagen med en stribe sigtelser, oplyser vagtchefen hos Fyns Politi.

Manden blev anholdt ved ettiden natten til mandag, efter politiet i cirka en halv time havde forsøgt at få ham til at standse den bil, som han kørte rundt i omkring Nr. Broby, Brobyværk og Allested-Vejle.

- Det var ren og skær mistænkelig kørsel, og når man ikke vil standse for os, ender det i en eftersættelse, forklarer vagtchef Milan Holck om årsagen til, at politiet interesserede sig for mandens bil.

Da det omsider lykkedes at få standset manden, viste han sig at have flere grunde til ikke at ville tale med politiet. Han havde ikke noget gyldigt kørekort, og politiet fandt både stoffer og en foldekniv i bilen.

Politiets eftersættelse af manden skete, uden at andre trafikanter blev generet, og ingen kom til skade. Manden, som ikke har nogen fast adresse, kan dog se frem til sigtelser for talrige overtrædelser af færdselsloven, understreger vagtchefen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Langeland

Pyromanerne på rådhuset

Annonce