Annonce
Søsiden

Efter skibslavs overtagelse: Mjølner har fået et gevaldigt løft

Mjølner af Rudkøbing meldes i fin stand efter, at den er overtaget af et skibslav. I øjeblikket ligger motorjagten på bedding her hos Lillebælt-Værftet i Middelfart. Foto: Søren Stidsholt Nielsen
Motorjagten fra Rudkøbing er gået på værft ved Lillebælt.
Annonce

MIDDELFART/RUDKØBING: Motorjagten Mjølner af Rudkøbing har fået et gevaldigt løft efter, at et nydannet skibslav overtog den fra det kommunalt drevne Langelands Museum.

I foråret blev bunden gået efter på bedding i Bagenkop, og sommeren igennem har frivillige udført bl. a. lakarbejde. Desuden har HCC Bådeværft i Marstal renoveret ruf ved forreste nedgang, og nu får bl. a. maskin-ruffet agter en tre ugers omgang på Lillebælt-Værftet i Middelfart.

Renoveringen støttes af Skibsbevaringsfonden. Takket være private fonde har Skibslauget Mjølner skaffet nogle midler til vinterpresenning og stativ, der planlægges udført i hhv. Marstal og Ærøskøbing. Lavet håber stadig at kunne skaffe de sidste 20.000 kr, så Mjølner kan få en passende vinterfrakke.

Mjølner har sommeren igennem sejlet ture med støtteforeningens medlemmer, deltaget i Fyn Rundt, TS-pinsetræf i Holbæk samt i det maritime folkemøde i Korsør.

Motorjagten ventes hjem til sin faste plads ved Rudkøbings havnepakhus i løbet af en uges tid.

Morotjagten Mjølner af Rudkøbing er igang med et tre ugers bedding-ophold på Lillebælt-Værftet i Middelfart. Foto: Søren Stidsholt Nielsen
Mjølner af Rudkøbing ligger på bedding hos Lillebælt-Værftet i Middelfart. Foto: Søren Stidsholt Nielsen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn

Uheld i nødspor på Fynske Motorvej

Annonce