Annonce
Langeland

Efter konflikt i bestyrelse: Generalforsamling i Spodsbjerg Havn

Spodsbjergfisker Martin Mogensen har allieret sig med Claus Anker Hansen i konflikten mod et flertal i bestyrelsen for Spodsbjerg Fiskerihavn. Arkivfoto: Finn Eriksen
Annonce

Fyns Amts Avis har tidligere skrevet en konflikt i bestyrelsen for Spodsbjerg Havn, og nu har bestyrelsen indkaldt til generalforsamling tirsdag den 7. juli klokken 18.

Konflikten startede med en brand.

Branden brød ud natten til 7. april 2019 på Spodsbjerg Fiskerihavn. Her går tre af erhvervsfiskeren Martin Mogensens fiskerhuse op i flammer.

Fyns Politi undersøger sagen og konkluderer, at branden formentlig er opstået omkring et mindre oliefyr/kamin.

Martin Mogensen, som sidder i havnens bestyrelse sammen med sin far, Finn Høj Mogensen, oplyser i Fyns Amts Avis tirsdag 22. juni, at et bestyrelsesflertal giver ham et ultimatum på et møde 20. maj:

Hvis han vil have tilladelse til at opføre en ny hal, skal han betale 31.000 kroner som erstatning for et el-skab, som er gået til under branden.

Det afviser han.

Han oplyser desuden, at han har bedt om at få udleveret et skriftligt referat fra mødet. Men forgæves.

Ydermere fortæller Martin Mogensen, at der er etableret en flydebro, som gør det umuligt for ham at fiske med bundgarn, og at bestyrelsen trods løfter om det modsatte ikke har anvist en løsning på problemet.

Martin Mogensen har hyret advokat Jens Brusgaard, som oplyser, at bestyrelsesflertallet vil blive stævnet.

Kravet er, at de udleverer referatet fra bestyrelsesmødet, ligesom de vil blive holdt personligt ansvarlige for de penge, som Martin Mogensen mister på grund af sagen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn

Suverænt fynsk DM-guld fredag aften

Annonce