Annonce
Fyn

Efter dødsulykken ved Bogense: 26-årig mand skal blive i fængslet

Ulykken skete, umiddelbart efter at bilen med de tre dræbte var svinget ud på Odensevej fra Assensvej. Her blev de torpederet af en bil i meget høj fart. Nu har Landsretten stadfæstet varetægtsfængslingen af den 26-årige mand, der kørte op i de dræbtes bil. Arkivfoto: Thomas Gregersen
Annonce

Bogense: Den 26-årige nordfynske mand, der er sigtet for uagtsomt manddrab ved at have forvoldt tre menneskers død i en trafikulykke på Odensevej ved Harritslev forrige søndag aften, fik ikke noget ud af at kære sin varetægtsfængsling.

Landsretten har stadfæstet varetægtsfængslingen, og det sker med henvisning til Retsplejelovens paragraf 762 stk. 2, nr. 1.

Bestemmelsen siger, at en sigtet kan varetægtsfængsles, hvis der er særligt bestyrket mistanke om, at han har begået en lovovertrædelse, der kan give fængsel i seks år eller mere, og at hensynet til retshåndhævelsen i lyset af forholdets grovhed kræver, at den sigtede ikke er på fri fod.

Dødsulykken skete, da den 26-årige, der havde en kammerat med i bilen, med høj fart tordnede ind i en Citroen C4, der netop var svinget til højre fra Assensvej.

Den sigtede har sagt til politiet, at han skønner, at han kørte 120-130 kilometer i timen, og at han ikke kunne nå at tage ret meget fart af. Kammeraten, der var med i bilen, har dog forklaret, at den 26-årige havde sagt, at han kørte 140-150 km/t.

Den 26-årige er desuden sigtet for spirituskørsel og for at have forladt ulykkesstedet. Han nægter spirituskørsel, og har sagt til politiet, at han havde drukket to-tre øl på Røde Kro i Bogense, før han satte sig i bilen.

I den påkørte Citroen sad tre personer. To kvinder på 64 og 63 år og en mand på 37. To af dem blev dræbt på stedet, mens den tredje døde af sine kvæstelser morgenen efter ulykken.

Den 26-årige mand er foreløbig varetægtsfængslet til den 27. juli.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce