Annoncørbetalt indhold

Efterår i Skagen: Her får du både aktiv ferie og smuk natur

Flere og flere turister vil gerne kombinere ferier og weekendophold med naturoplevelser og seriøs træning, let motion eller blot inspirerende vandreture. Og uanset, om man vægter træning eller naturen højest, så tilbyder Skagen oplevelser i særklasse. Områdets smukke natur tiltrækker turister fra hele verden til toppen af Danmark for at nyde alt det, der gør Skagen til noget helt særligt.

Mange danskere stiller stadigt flere krav, når de vælger ferieophold. Der skal være inspirerende attraktioner, gode gastronomiske oplevelser og mulighed for en aktiv ferie - gerne i en smuk natur. Netop af disse grunde hører Skagen til blandt de mest populære rejsemål i Danmark. Her er noget af Danmarks smukkeste natur samt masser af berømte attraktioner, og det er der flere og flere, der får øjnene op for.

Det mærker man også på Skagens største og eneste fire-stjernede hotel, Color Hotel Skagen, hvor man har oplevet en stigning i forespørgsler omkring mulighed for at løbe, vandre eller cykle. Her har man taget konsekvensen af den stigende trend hos deres gæster, og derfor tilbyder man både inspiration til løbe-, cykle- og vandreture i det naturskønne område, som omgiver hotellet. Og er der behov for yderligere træning, har man netop åbnet en ny og moderne fitnessbygning for gæster, der ønsker træning og fitness i ferien.

Det ultimative ophold

For dem, der har det i sig, er der også mulighed for at kombinere et aktivt ophold hos Color Hotel Skagen med den ultimative udfordring, når Skagen Marathon løber af stablen 6. oktober i år. Og så er det oplagt at belønne en velfortjent indsats med luksus og velvære.

Mountainbike og cykling

Der er masser af mulighed for at opleve Skagen på to hjul og få god motion samtidig. Både hvis du er til cykling på landevej eller er mere til offroad og mountainbike. Få minutter fra Color Hotel Skagen ligger en velanlagt mountainbikerute på cirka 15 km., der bla. fører dig tæt forbi Den Tilsandede Kirke. Ruten byder på 44 højdemeter og underlaget veksler mellem grusvej, sandet undergrund og stabilt underlag, og byder ellers på en flot oplevelse af naturen.

Ønsker du blot at cykle rundt i Skagens naturskønne område, så kan du leje almindelige cykler på hotellet til kr. 110,- pr. dag. På alle skovveje og anlagte cykelruter er tohjulede velkomne.

Løbe- og vandreruter

Skagens natur har en imponerende tiltrækningskraft, og det er svært at modstå fristelsen til at komme ud og bevæge sig i den friske luft. Uanset om du er til en god vandretur eller en frisk løbetur, så er mulighederne uanede.

Grenensporet

Ethvert møde med Skagen bør indebære en tur til Grenen, og for at inspirere til vandring helt oppe på toppen af Danmark blev Grenensporet indviet i 2015. Grenensporet er ruter på 3, 6 eller 10 km. i et fredet område, som er hjemsted for mange typer af fugle, dyr og planter.

Nordsøstien

Nordsøstien er en del af den i alt 5.000 km. lange North Sea Trail. Er du på udkig efter en længere vandretur, kan du overveje at gå en del af stien, hvor du kan opleve naturhistoriske spor, storslåede landskaber og smukke naturområder. I Skagen er der flere muligheder for valg af rute, fx helt ud til Grenen eller over Hulsig Hede og gennem Bunken Klitplantage.

Find en række bud på vandre-, løbe- og cykelruter i Skagen her

Vinterbadning

Flere og flere danskere har taget vinterbadning til sig og nyder at hoppe i vandet hele året rundt. Og har du lyst til at finde ud af, om det kolde gys er noget for dig, så anbefaler forskere, at du allerede starter i sensommeren eller efteråret, så du har god tid til at vænne dig til temperaturen. Hvis du bliver afhængig af kuldechokket, er du måske klar til den populære Skagen Vinterbaderfestival på den nærliggende Sønderstrand, der foregår 27. - 29. januar 2019.

Book allerede nu dit næste ophold på Skagens eneste fire-stjernede hotel, Color Hotel Skagen

Fakta om Color Hotel Skagen

Color Hotel Skagen er det største og eneste 4-stjernede hotel i Skagen. På Color Hotel Skagen er der a la carte restaurant, café samt barområde.Hotellet har også udendørs opvarmet pool, to finske saunaer, beachvolley, minigolfbane og petanque-bane. Som noget nyt kan hotellet tilbyde et udendørs spabad og fitnessbygning på 60 kvm. Hotellet fejrer i år 50 års jubilæum, og der vil i den forbindelse være en række arrangementer og tilbud til gæsterne. Læs mere på www.skagenhotel.dk.

Fakta om Skagen

Skagen er Danmarks nordligste by. Skagen har ry for de mange solskinstimer, et fantastisk lys, en unik natur og mange hvide sandstrande.Der er mange oplevelser for en turist i Skagen, bl.a. Skagens Museum med værker af skagensmalerne, Grenen - hvor Skagerrak og Kattegat mødes, Danmarks største vandreklit Råbjerg Mile og Den Tilsandede Kirke.

Kilde: visitnordjylland.dk

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.