Annonce
Fyn

Dyster om millioner: Enlig dansker tilbage i fynsk finale

Pro League-finalen er verdens største turnering i Counter Strike. Søndag nat røg de danske favoritter fra Astralis ud til holdet Mousesport i semifinalen. Det tyske hold har danske Finn Andersen på holdet, som her modtages af et begejstret publikum på vej ind til finalen søndag eftermiddag. Andersen - med spillernavnet Karrigan - var også med og tabte finalen for holdet Faze Clan tilbage i 2017. Så han har revanche til gode i dag, hvor han er eneste dansker i finalen. Foto: Christian Nordholt
Finn Andersen - bedre kendt som Karrigan - er eneste dansker på podiet, når finalen skydes i gang i årets finale i Esl Pro League i Jyske Bank Arenaen i Odense søndag eftermiddag. De danske favoritter fra Astralis tabte semifinalen natten til søndag, så nu er den danske ære i hænderne på Finn Andersen.

Han bliver omtalt som the grand ol' man i den danske CS:GO-verden, selv om han først fylder 30 år næste år.

Karrigan - med det borgerlige navn Finn Andersen - er ene mand om at forsvare de rød-hvide farver i Odense, når Esl Pro League-finalen i Counterstrike skydes i gang søndag eftermiddag. Karrigan har skudt og slæbt sig igennem utallige baner, eller maps, i skydespillet og efterhånden været del af en lang række forskellige hold også.

Blandt dem det danske stjernehold Astralis, som natten til søndag - lidt efter klokken 02 - måtte se sig slået af netop Karrigan og hans hold Mousesport, der er baseret i Tyskland. Finn Andersen har i øvrigt en dansk mor - og en tysk far, men er født og opvokset i Danmark.

Han og resten af Mousesport spiller søndag eftermiddag mod det svenske CS:GO-hold Fnatic, som udelukkende har svenskere på holdet.

Finn Andersen var i øvrigt også i finalen i den første udgave af Esl Pro League i Odense tilbage i 2017, hvor han spillede for holdet FaZe Clan. Den aften tabte holdet dog, så Karrigan har revanche til gode i Odense.

Det er tredje gang, der er finale i arenaen i Odense. Sidste år vandt de lokale favoritter fra Astralis, se arenaen eksplodere i jubel her, men i år skal der findes en ny vinder i turneringen, der har en samlet præmiepulje på fem millioner kroner.

Annonce
Det er tredje gang, der spilles e-sportfinale i arenaen i Odense - og igen er de 5000 billetter for længst udsolgt til eventen hos Esl Pro League. CS:GO-finalen finder sted samtidigt med Odincon, som Odense Sport & Event står bag sammen med en række partnere som Odense Kommune, Technology Denmark og You See bl.a. i de tilstødende haller i OCC. Foto: Christian Nordholt
Publikum er på plads til årests finale i Jyske Bank Arenaen i OCC. Foto: Christian Nordholt
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Mette F: Østdanmark skal betale mere for et land i balance

DEBAT

Opdateret: Kommentarfeltet under artikler virker igen

INFO: Vi har haft nogle tekniske problemer på vores hjemmeside, som har betydet, at det ikke har været muligt at debattere og skrive kommentarer under artiklerne. Problemet er nu løst. Vi beklager bøvlet og takker for tålmodigheden.

Annonce