Annonce
Fyn

'Dummere end politiet tillader': Tyve løb med tomt pengeskab fra Frank, der har tabt 2,2 millioner på corona

Frank Larsen fra Assens Bowlingcenter har haft et hårdt år. Flere indbrud gør det ikke nemmere. Arkivfoto: Søren Plovgaard.
Frank Larsen er ærgerlig og træt af indbrud i bowlingcentret i Assens.

Assens: - Dummere end politiet tillader.

Bowlingcenterejer Frank Larsen fra Assens er forholdsvis klar i mælet, efter han natten til torsdag, ved 03-tiden, fik indbrud i centret på Korsvang.

Her brød intet mindre end tre mænd ind, ifølge overvågningskameraerne på stedet.

Tre døre blev ødelagt, nogle alarmsensorer blev smadret med koben. Og det dummeste, ifølge Frank Larsen, er, at de ukendte gerningsmænd løb med et mindre og tomt pengeskab.

- Det virker helt galt at bryde ind i en "butik", der har været lukket i en måned, konstaterer Frank Larsen, der i 26 år har drevet Assens Bowlingcenter og vel nok har oplevet to håndfulde indbrud tidens løb.

Annonce

- Vi har ingen kontanter

Det seneste indbrud virker som det mindst velovervejede.

- Vi har ingen kontanter. Der er ikke en gang byttepenge. De ligger i banken, siger ejeren.

Frank Larsen har en formodning om, at det er samme gerningsmænd, som brød ind i efteråret, hvor nogle spilleautomater og den store vekselautomat blev forsøgt brudt op. Det er ofte spilleområdet, som er udsat, men det giver ifølge Frank Larsen ingen mening. Særligt ikke i øjeblikket, hvor alt er tømt for værdier.

Han er træt af ødelæggelserne, der følger med. Denne tid er træls nok i forvejen på grund af nedlukningen.

Annonce

Tabt mange penge

I foråret 2020 var Assens Bowlingcenter nedlukket i 14 uger. Han vurderer, at han samlet har tabt 2,2 millioner kroner i omsætning sammenlignet med 2019 på grund af corona-situationen og de restriktioner, som den har ført med sig.

- Det er mange penge, og det er op ad bakke, når vi starter 2021 med at være lukket ned. Jeg tror ikke, at sådan nogle som os bliver lukket op før til april, spår bowlingcenterejeren.

Frank Larsen har sendt sine ansatte hjem på lønkompensation. Selv om det ser sort ud, så forventer han også at stå bag Assens Bowlingcenter, når 2021 skifter til 2022.

- Vi må se, hvordan 2021 bliver. Det er ude af mine hænder, men jeg regner stadigvæk med, at vi er der, siger Frank Larsen.


Vi må se, hvordan 2021 bliver. Det er ude af mine hænder, men jeg regner stadigvæk med, at vi er der

Frank Larsen, ejer af bowlingcenter


Politiet har i forbindelse med ugens indbrud efterlyst tre personer, der beskrives som mænd og muligvis af udenlandsk herkomst. De var iført mørkt tøj, og den ene var iført en kasket.

Man kan kontakte Fyns Politi på 114, hvis man har oplysninger i sagen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce