Annoncørbetalt indhold

Du kan altid spørge om hjælp

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Alle mennesker kæmper med noget. Hverdagen for det moderne menneske er hektisk og vores verden er kompliceret. Der er meget at kæmpe med selv ud over alle de følelsesmæssige krumspring vi unægtelig kommer til at tage. Det er heller ikke ualmindeligt at vi tager en stor del af vores forældres bagage med os videre i livet. Det er meget, og alle har tidspunkter i deres liv, hvor det virker uoverskueligt eller endda umuligt at stå med alene. Det er helt normalt. Og det er helt i orden at spørge efter hjælp.

I Danmark har vi et fantastisk netværk af psykologer, der står klar til at hjælpe. Har du et mere specifikt problem, ved du så at sige hvor skoen trykker, er der også masser af specialuddannede, der er klar med en hjælpende hånd. Det kan være alt fra coaches indenfor arbejdsliv, til behandlere hos Det Gode Liv, der står klar til at hjælpe dig, der er faldet i misbrug.

Annonce

En psykolog er guld værd

Uanset hvad du kæmper med til dagligt, så er det vigtigt, at du ikke kæmper alene. Nogle er så heldige at have en i familien, der selv er et godt sted og har overskud til at lytte og hjælpe, men det er langt fra altid tilfældet. De fleste af os har ganske vidst velmenende venner omkring os, men de kæmper ofte med deres egne ting. En psykolog er en, der lader alt det ligge derhjemme, og fokuserer på dig. Samtidig er en psykolog en, der har en masse forståelse og en masse gode redskaber i baghånden, der kan hjælpe netop dig. Det er guld værd, for næsten hvem som helst, at få lov til at tale med en psykolog.

Det er helt almindeligt

Der er til stadighed en hvis stigma forbundet med at gå til psykolog, men her er det vigtigt at vide at rigtig mange mennesker ser en psykolog på et eller andet tidspunkt i deres liv. Det behøver ikke have noget med psykisk sygdom at gøre, men kan netop blot være til udredning af hverdagen problemer, som man ikke selv kan overskue mere. Det er både ganske almindeligt og også utrolig sundt. Havde det været billigere at gå til psykolog i Danmark, burde det nærmest være et krav. Husk på, at hvis du virkelig har brug for en psykolog, kan du gå til din læge og få en henvisning, så det ikke bliver for dyrt for dig.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.