Annonce
Faaborg-Midtfyn

15-årig dreng forbrændt: Knallert brød i brand i garage

Arkivfoto
Trods dyb 3. grads forbrænding slap en 15-årig dreng nådigt fra en brand søndag eftermiddag. Her gik der ild i en knallert og i drengens bukser, og ilden spredte sig til garagen.
Annonce

Årslev: En 15-årig dreng pådrog sig søndag eftermiddag en slem forbrænding i forbindelse med en brand i en garage på Stationsvej.

Ifølge Fyns Politi var han sammen med to andre 15-årige drenge i færd med at rode med knallerter, og i den forbindelse havde de tre tømt én for benzin. Da de efterfølgende forsøgte at starte knallerten, gik der ild i både den og i drengens bukser.

- Han har pådraget sig en dyb 2. eller 3. grads forbrænding på begge sider af anklen, oplyser Poul Holmsted fra Fyns Politi.

- Forbrændingerne er cirka på størrelse med femkroner, så det må man sige er nådigt sluppet. Det kunne være gået meget værre end det, lyder det videre fra Poul Holmsted, der også kan oplyse, at drengen er udskrevet fra sygehuset igen.

Annonce

Brændte voldsomt

Ilden spredte sig til selve garagen, forklarer indsatsleder hos Beredskab Fyn, Kenny Christensen.

- Vi blev kaldt ud til en brand i en fritstående garage, og da vi ankom, der brændte det ret voldsomt, siger Kenny Christensen.

- Branden fik vi slukket i løbet af fem minutter, og herefter var der tale om efterslukning, lyder det fra indsatslederen, der tilføjer, at der var god hjælp fra naboer, som hurtigt var på stedet og fik sprøjtet vand på den brændene garage.

Beredskabet blev kaldt ud til branden klokken 14.48.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Svendborg

Badutspring i boligområderne

Ærø For abonnenter

Overstyrmand på Ellen følte sig hængt ud som corona-syg og klagede til ledelsen: Nu er han fritaget for tjeneste

Annonce