Annonce
Svendborg

Dream Jam med jazzens tunge drenge på Giant Steps

En af dansk jazz' ypperste saxofonister, Jan Harbeck, springer sammen med et tophold ud i årets Giant Steps Dream Jam torsdag 12. december på Arne B. PR-foto
Fem af jazzens tunge drenge samles til årets sidste koncert i Giant Steps, der også byder på det legendariske jule-CD-lotteri og afsløring af det nye koncertprogram.
Annonce

Svendborg: Fem af jazzens tunge drenge samles til årets sidste koncert i Giant Steps. Der er helt nye farver på tapetet, når Giant Steps sædvanen tro her sidst på året inviterer til Dream Jam. Det sker torsdag 12. december kl. 20, hvor et helt specielt og uforudsigeligt møde finder sted i selskab med en håndfuld eftertragtede musikere, der for første gang springer ud sammen og uden rysten på hænderne vil dele ud af masser af godbidder tilsat ustyrlige og nænsomme øjeblikke.

Annonce

Et drømmehold

I årets udgave har en af dansk jazz' ypperste saxofonister Jan Harbeck fået lov til at sætte sit drømmehold. Tenorsaxofonisten har udgivet flere album i eget navn. Harbecks egen gruppe gennem en årrække har længe været fast ingrediens på de fleste af landets jazzscene.

Nu er det så aftenens dugfriske kvintet, det gælder. Et hold bestående af fem musikalske personligheder, der alle hver for sig og under andre former i årenes løb har leveret nogle forrygende koncertoplevelser. De øvrige musikere er Krister Jonsson: guitar, Peter Fuglsang: klarinet, Thomas Fonnesbæk: bas og Stefan Pasborg: trommer.

Aftenen byder desuden på det legendariske jule-CD- lotteri og ikke mindst afsløring af Giant Steps nye overdådige koncertprogram for den nye sæson. Billetter til koncerten 12. december kan købes på billet.dk. Det er desuden muligt mod bestilling at nyde en to rettes menu inden koncerten./exp

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Bagsiden

Efterlysning: Hvad systuen gemte

Faaborg-Midtfyn

Se dem her: Lyngvilds syv omstridte billeder fra Faaborg Kirke

Ærø For abonnenter

Turist undrer sig over tætpakkede færger: - Er der fokus på coronasmitte?

Annonce