Annonce
Svendborg

Dramatik på Svendborgsundbroen: Skæv bilist overhalede med 125 kilometer i timen og kørte galt

En 30-årig mand fra Faaborg forsøgte fredag aften af overhale en bil på Svendborgsundbroen med 125 km/t. Det endte galt, og bilen blev totalskadet. Arkivfoto: Søren Tidemann Lassen


Annonce

Svendborg: Fredag klokken 21.45 var der dramatik på Svendborgsundbroen, hvor en 30-årig mand forsøgte at overhale en bil på broen i retning mod Tåsinge.

Den 30-årige kørte 125 kilometer i timen på et sted, hvor ham måtte køre 70, og da han forsøgte at overhale en forankørende, mistede han herredømmet og kørte ind i gelænderet på broen, hvorefter bilen blev kastet over i den modsatte side af kørebanen og endte ved kantstenen.

- Den 30-årige kom mirakuløst ikke noget til, selvom hans bil blev totalskadet. Det viste sig, at han var påvirket af euforiserende - han blev i hvert fald kørt på sygehuset for at få taget en blodprøve - og han kørte uden førerret, fortæller Rasmus Tyllesen, som er politikommissær ved Fyns Politi i Svendborg.

Den 30-årige mand, som er fra Faaborg, står nu overfor en lang række sigtelser. Blandt andet kørsel uden førerret og kørsel i narkopåvirket tilstand./anbi

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Danmark slider sig i VM-semfinalen i vild gyser

Faaborg-Midtfyn For abonnenter

De lovede, det ikke ville ske: Birgit bliver blændet væk fra sin terrasse af solvarmepark

Annonce