Annonce
Fyn

Drachmann havde kun en time i tanken: Frustrerende mål til sidst

Janus Drachmann sender en banan afsted i duellen med Sønderjyskes Stefan Gartenmann (Foto: Frank Cilius/Ritzau Scanpix)
Drachmann var tilbage i startopstillingen, men var stadig ikke klar til en hel kamp. Stemningen i omklædningsrummet var ikke god efter det sene udlignende mål.

FODBOLD: Janus Drachmann fik sin første Superligakamp fra start efter en længere skadespause, da han søndag var med til at dirigere fynboerne frem til et 1-1 resultat mod Superligaens førerhold Sønderjyske.

- Det har været et langt skadesforløb med et par tilbagefald. Jeg har haft lidt ondt andre steder også, i og med at alderen måske trykker nogle steder, griner den tilbagevendte anfører.

- Jeg vidste, at jeg ikke havde til en hel kamp, så det skal man også nogle gange tænke på som træner. Om man vil spille med en spiller, der måske ikke har 90 minutter i sig. Der er ingen tvivl om, at jeg mangler det sidste, men i og med at reserveligaen lukker ned, så er det svært at få de kampminutter. Jeg håber, at jeg kan få en hel kamp. Men vi tager det et step af gangen, siger Drachmann om genopstartsfasen.

Annonce

Godt spillet men mangler kvalitet

Drachmann havde følgende ord til søndagens kamp.

- Vi gør det godt langt hen ad vejen. Vi er meget dominerende på bolden. Vi har nok ikke de største chancer, men vi har de der lige ved og næsten, hvor de bliver blokeret foran mål. Vi har en del vildskud, som ikke rigtig er tæt på, men får egentlig presset Sønderjyske fint tilbage, og det er også minimalt, hvad de kommer til på omstillinger.

Adspurgt til stemningen i omklædningsrummet, fik Drachmanns ikke eksisterende pibe omkring fuldskægget en noget anden lyd.

- Den er ikke god. Folk er trætte af det. Vi havde jo brug for tre point for at holde trit med dem, der ligger i top seks. Et point er ok, men ikke noget vildt. Vi skulle have vundet i dag, og vi gjorde de ting, der skulle til for at vinde. Så vi var sindssyg ærgerlig og frustrerede over, at vi lukker et mål ind i overtiden.

Drachmann er vendt tilbage på et hold, der er begyndt at spille med tre mand på midten. Det chikanerer ikke styrmanden.

- Det fungerer fint. Jeg kan godt lide, at vi skal have presset den ind centralt, så vi kan få en masse dueller og nogle bolderobringer. Vi kommer i de situationer, vi vil. Det er så bare den manglende kvalitet på den sidste tredjedel, der gør, at vi ikke får scoret i dag, afslutter Janus Drachmann.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Fyn

Dyrup: Fællessang og bålhygge

Annonce