Annonce
Navne

Dorte Lützhøft har haft jubilæum hos Ardo

Dorte Lützhøft. Privatfoto

Jubilæum: Kundeservicemedarbejder Dorte Lützhøft, Harevænget 139, Nyborg, kunne fredag den 2. april fejre sit 25-års jubilæum hos Ardo A/S i Nyborg.

Dorte startede som vikar tilbage i maj 1995 og blev i forbindelse med samling af administrationen for de to Daniso Foods’ virksomheder - Taffel Foods og Frigodan - fastansat i kundeservice i september 1995.

I forlængelse af barselsorlov valgte Dorte dog at være væk fra virksomheden i et lille års tid, inden hun blev genansat den 15. marts 1999.

Derfor kan Dorte nu fejre sit 25-års jubilæum.

Dybfrostdelen af Danisco Foods blev i 2000 solgt til den belgiske grønsagsproducent Ardo.

Dorte er primært beskæftiget med ordrebehandling for firmaets industrikunder, som hun yder den allerbedste service. Der bliver fulgt tæt op på alle leverancer og henvendelser, så kunderne føler sig i de bedste hænder.

Hun har også daglig tæt kontakt med transportører, lagre - både her og i Belgien - samt øvrige afdelinger i huset, som alle er glade samarbejdet med Dorte, der er kendetegnet ved positiv indstilling og højt humør.

For kollegaerne i kundeservice er Dorte kendt som en kvalificeret medarbejder, der altid er parat til at hjælpe og vejlede. Egenskaber som også har været brugt i forbindelse med projekter og i samarbejdsudvalget.

Fritiden tilbringes med familie og venner - gerne med et aktivt islæt i form af løb, golf og cykling.

Annonce
Fyn

Flere tog aflyst på Svendborgbanen

Annonce
Annonce
Annonce
Fyn

Flere tog aflyst på Svendborgbanen

Annonce