Annonce
Ærø

Dokophold for M/F Skjoldnæs forlænget endnu en gang: Vi regner med at være kampklar igen på mandag

M/F Skjoldnæs påsejlede den 13. januar Faaborg Havn, hvilket resulterede i en skade af agterporten og rammen. Arkivfoto: Søren Stidsholt Nielsen.
Annonce

Søby/Faaborg: Reparationen af M/F Skjoldnæs trækker ud igen.

Færgen er nu ude af drift til den 19. februar og forventes tilbage i rutefart mandag den 22. februar, da der ikke er sejlads i weekenden.

M/F Skjoldnæs påsejlede den 13. januar Faaborg Havn, hvilket resulterede i en skade af agterporten og rammen. I første omgang skulle færgen blot være ud af drift i et par dage, men under opholdet på Søby Værft har følgerne af påsejlingen vist sig mere omfattende end først antaget, og det har krævet en større reparation. Siden er dokopholdet blevet forlænget først til 1. februar, siden til 17. februar og altså nu til den 19 februar.

- Nu skal vi lave de sidste justeringer og prøveture, før vi går i drift på mandag, fortæller økonomichef ved Ærøfærgerne, Jørgen Bekker Hansen.

- Det har jo været dårligt vejr og frost, og sådan noget kan få det til at trække ud. Det er værftet, der har meddelt, at de ikke kan få det sidste med, så de må få to dage mere, siger han.

- Der regner vi med at være kampklar igen.

Rutens passagerer er fortsat henvist til at tage overfarten over Svendborg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce