Annonce
Fyn

Dobbelt så mange corona-test til kommunens personale

Kommunens personale vil indenfor kort tid, kunne testes dobbelt så ofte som hidtil. Arkivfoto: Jens Thaysen.

Nyborg: Nyborg Kommune har meldt ud på deres hjemmeside, at kommunen vil teste medarbejderne på ældreområdet to gange om ugen, imod nuværende én gang om ugen.

Samtidig vil kommunen benytte flere lyntest på de øvrige kommunale arbejdspladser, hvilket sker efter en generel anbefaling fra de nationale myndigheder.

Indtil nu har medarbejderne på ældreområdet fået PCR-test - som foregår gennem næsen - én gang ugentligt. Det bliver nu øget til to gange ugentligt for medarbejdere på plejehjem, hjemmepleje og i hjemmesygeplejen, som har direkte kontakt med sårbare borgere.

Initiativerne sker for at holde smitten væk fra kommunens ældre borgere, står der på kommunens hjemmeside, hvor medarbejderne på ældreområdet og pårørende samtidig bliver rost:

"Medarbejderne overalt i kommunens ældrepleje handler hver dag meget ansvarligt og viser, at de tager situationen meget alvorligt. Det samme gælder de pårørende, der kommer på vores plejecentre. Også de er rigtig gode til at følge retningslinjerne og huske mundbindene" står der.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Langeland

Bilist ville ikke standse for politiet: Var påvirket, kørte på stjålne nummerplader og havde intet kørekort

Annonce