Annonce
Jubilæum

Dobbelt 40-års jubilæum i Arbejdernes Landsbank

Annonce

Per Arne Simonsen og Connie N. Kjelstrup har i 40 år været ansat i Arbejdernes Landsbank. De begyndte sammen i filialen i Højstrup den 1. februar 1980 og er begge stadig ansat i banken - nu i henholdsvis Odense og Seden.

Per Arne Simonsen var i første omgang tre år i Højstrup som kunderådgiver, hvorefter han skiftede til bankens nyåbnede filial i Silkeborg. I 1987 vendte de tilbage til Fyn og Svendborg. Her blev de indtil 1994, hvor Odense blev både bopæl og arbejdssted for Per Arne.

Således har Arbejdernes Landsbanks filialer i Hunderup og på Fisketorvet i Odense de seneste 25 år været stederne, hvor Per Arne har rådgivet mange odenseanere om privatøkonomi og boligkøb.

- 40 år i samme bank var ikke planlagt. Men det blev det naturlige valg, når jeg bedst kan spejle mig i Arbejdernes Landsbanks værdier, og jeg i øvrigt kunne se, at græsset ikke var grønnere hos de andre banker, siger Per Arne Simonsen.

I fritiden er han kredsformand i Friluftsrådet og distriktschef i KFUM-spejderne. Trods sine 62 år er han stadig aktiv løber, dog uden planer om flere maraton eller triatlon. Han og hustruen har tre voksne børn og to børnebørn.

Connie N. Kjelstrup har ligeledes været ansat i 40 år, og hun har faktisk været i samtlige af bankens filialer rundt om Odense som kunderådgiver service.

Ligesom Per Arne begyndte hun med tre år i Højstrup. Så fulgte 21 år i Vollsmose (nu sammenlagt med Seden), seks år i Dalum, ni år i Hunderup, og nu er hun igen tilbage i Seden fra maj 2019.

- Det er sjovt at være tilbage, og mange kunder kan genkende mig fra sidst, jeg var her. Fra min plads ved kassen er det oftest mig, der møder kunderne først, siger Connie N. Kjelstrup.

Hun er 61 år og regner med at fortsætte et par år endnu. Hun har boet i Odense helt sit liv. I fritiden dyrker hun og manden campinglivet som fastliggere ved Fyns Hoved i mange år. Hver sommer er de også faste deltagere til Buick-træf rundt om i Danmark.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce