Annonce
Erhverv

Direktør skifter efter 28 år i Fynske Bank til Middelfart Sparekasse

Jette Rosenberg begynder mandag i sin nye stilling som direktør for Middelfart Sparekasses afdeling i Kolding.

Middelfart/Kolding: Da Jette Rosenberg for snart et par måneder siden sagde sit job op i Fynske Bank, var det for at gå over til konkurrenten.

Middelfart Sparekasse fortæller i dag i en pressemeddelelse, at Jette Rosenberg er ny  direktør for sparekassens afdeling i Kolding. Det sker efter 28 års ansættelse i Vestfyns Bank og Fynske Bank, de seneste 16 år som filialdirektør i Middelfart.

- Jeg var klar til at prøve noget nyt, siger den 48-årige afdelingsdirektør om jobskiftet.

Både Middelfart Sparekasse og Kolding ser hun som et godt match. Både hendes tidligere og nuværende arbejdsplads har et værdisæt, der flugter med hendes eget.

-Jeg kan godt lide, når virksomheder tager ansvar i deres lokalsamfund, for eksempel ved at bakke op om foreningslivet og nærværet til både kunder, kolleger og omverdenen, siger Jette Rosenberg i pressemeddelelsen.

Annonce

En større ledelsesmæssig opgave

I Kolding bliver hun leder af en af sparekassens største afdelinger. 25 kolleger er samlet på Buen 7 i byen, hvor Middelfart Sparekasse har haft afdeling siden 1992. Fynske Bank har 11 ansatte i Middelfart.

-Kolding er en spændende by i god udvikling, og jeg kommer til en velfungerende afdeling, hvor der både i forhold til privat- og erhvervskunder sker en positiv udvikling. Den vil jeg gerne bidrage til, siger Jette Rosenberg, som blandet andet ser frem til den ledelsesmæssigt større opgave, det bliver at stå i spidsen for en afdeling med 25 kolleger.

I Middelfart Sparekasses hovedsæde i Middelfart er adm. direktør Martin Baltser meget tilfreds med at have fået Jette Rosenberg med på holdet.

-I Middelfart kender vi Jettes egenskaber både på det forretningsmæssige, ledelsesmæssige og menneskelige plan. Jeg er sikker på, at hun evner at sætte de samme kvaliteter i spil i Kolding, siger Martin Baltser i pressemeddelelsen.

I fritiden finder Jette Rosenberg tid til at være formand for bestyrelsen bag Brugsforeningen for Middelfart og Omegn. Den post beholder hun.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv For abonnenter

Dom over ny erhvervsstrategi: Aalborg, Aarhus og København vil også være Danmarks bedste, men hvordan skiller Odense sig ud?

Annonce