Annonce
Faaborg-Midtfyn

Digitalt borgermøde om ny bæredygtig bydel i Årslev

Første del af den nye bydel er nu sendt i høring. Illustration: Vandkunsten

Årslev: Onsdag den 3. juni inviterer kommunen til borgermøde om lokalplanen for den første klynge i den nye bæredygtige bydel syd for Årslev.

På grund af Covid-19 bliver der tale om et digitalt borgermøde, og det begynder klokken 19. Her vil borgerne blive præsenteret for det forslag, der er i høring frem til 16. juni.

- Det havde været dejligt, om vi kunne invitere til møde på Polymeren, men situationen er, som den er, og så er det rart, at vi har en mulighed for at invitere til et digitalt borgermøde. Det giver måske andre målgrupper mulighed for at deltage, siger formanden for Teknik- og Miljøudvalget, Søren Kristensen (S), i en pressemeddelelse.

- Den nye lokalplan indeholder alene kendte ting, som borgerne tidligere har haft mulighed for at drøfte med os. Men vi vil gerne i dialog med borgerne igen, nu hvor planerne er konkretiseret, tilføjer han.

Det digitale borgermøde giver ikke plads til den helt store dialog, og derfor opfordres borgere og andre at sende et skriftligt høringssvar senest 16. juni, hvis man har kommentarer til lokalplanen.

Info i Byværkstedet

Hvis man vil deltage i det digitale borgermøde, så skal man via hjemmesideadressen aarslev.fmk.dk eller fmk.dk, hvor en boks peger ind til mødet.

Borgermødet finder sted på platformen Skype for Business, og man skal have installeret Skype Web App på sin pc, hvis man ikke allerede har Skype for Business på sin computer. Der ligger en vejledning på aarslev.fmk.dk og fmk.dk, oplyses der i pressemeddelelsen.

Det er også muligt at deltage via sin tablet eller telefon. Det kræver, at man installerer app'en Skype for Business - dog vil præsentationerne være svære at se på telefonen.

I kølvandet på borgermødet vil der 4. juni være åbnet i Byværkstedet på Polymeren. Her vil medarbejdere fra kommunen være klar til at svare på spørgsmål. Byværkstedet har åbent fra klokken 13 til 17.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Debat

Fyns Amts Avis mener: Hjertelig tak for hjælpen til Christian Eriksens læger – og til hjerteløberen tirsdag i Svendborg. Og forhåbentlig også til flere af os andre

Annonce