Annonce
Erhverv

Digitale kort og data i eget selskab: Landinspektører samler digital forretning i Odense

Frank Rasmussen og Sean Knowlton er henholdsvis forretningsansvarlig og kundeansvarlig i det nye IT34 A/S, der er en del af Danmarks største landinspektørfirma, LE34. Foto: PR
Landets største landinspektørfirma LE34 har efter opkøb af partnerfirma lavet en digital udgave af virksomheden ved navn IT34, som placeres i Odense, hvor landets tre største firmaer nu alle har kontor.
Annonce

Odense: Digitale kort, 3D-modeller og håndtering af store mængder data udgør en stigende del af forretningen for dagens landinspektører.

Det gælder også i branchens største firma LE34, som nu udvider sine aktiviteter i Odense med en decideret digital forretning.

Den nye it-virksomhed har meget passende fået navnet IT34 og skal udvikle og levere viden og løsninger om it-infrastruktur, it-rådgivning og udviklingsopgaver samt kortdatakompetencer.

IT34 er opstået efter en overtagelse af Falster-virksomheden Invodan IT, som i syv år har været en vigtig brik i udførelsen af it-opgaverne hos LE34.

Annonce

Overtager partnerfirma og ledelse

– Gennem de seneste år har it-delen fyldt en større og større del af LE34’s løsninger inden for Geografiske informationssystemer og kortdata. Nu samler vi LE34’s og Invodan IT’s it-kompetencer med traditionel it-infrastruktur og driftssupport og datahosting i IT34 A/S, siger forretningsansvarlig i IT34, Frank Rasmussen.

Han var tidligere direktør i netop Invodan og fortsætter nu som del af ledelsen i IT34 sammen med sin kompagnon fra Falster, Sean Knowlton.


Gennem de seneste år har it-delen fyldt en større og større del af LE34’s løsninger inden for Geografiske informationssystemer og kortdata.

Frank Rasmussen, forretningsansvarlig, IT34


Blandt de it-tunge løsninger, som LE34 allerede har udviklet, der nu overgår til IT34, er appen SmartSurvey, der omdanner simple videoer til detaljerede 3D-modeller, og PointView, der udstiller data fra eksempelvis vejnettet med så høj præcision, at kommuner og ingeniører kan bruge dem til at projektere nye infrastrukturprojekter og vedligeholdelse af veje.

LE34 er landets største landinspektørfirma foran kollegaerne fra Geopartner og LIFA, som begge har deres hovedkontor i Odense.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Zachariassen: Jeg håbede på et mirakel

Ærø

Hverdagens tilbagevenden blev fejret på Ærø

Annonce