Annonce
Langeland

Digital indsamling for første gang: Bliv ved med at være gavmild, langelænder

Jan Erik Jørgensen udviser den langelandske generøsitet i foråret 2019, som Kræftens Bekæmpelse savner i år.
Annonce

LANGELAND: Kræft holder ikke pause på grund af pandemien. Derfor har Langelands lokalafdeling for Kræftens Bekæmpelse valgt at holde en digital indsamling via organisationens facebookside og MobilePay søndag 16. august.

Lokalafdelingen i Rudkøbing har ærgret sig over, at forårets landsindsamling måtte aflyses. Langelænderne har i de seneste år nemlig været rundhåndede i deres donationer til kræftens bekæmpelse. Sidste år indsamlede øboerne 119.000 kroner ved landsindsamlingen.

- Det er vi stolte over, at langelænderne støtter op om, fortæller lokalformanden for Kræftens Bekæmpelse Langeland, Susanne Bohn Søndergaard, i en pressemeddelelse.

Indsamlingen er koordineret af Susie Petersen og Lene Have Knudsen fra Rudkøbing. De opfordrer befolkningen på øen til at fastholde den gavmilde attitude, på trods af at indsamlerne ikke kommer forbi øens døre.

- Mange af vores sædvanlige indsamlere kan ikke være med i år, fordi de selv er i risikogruppen. Dem vil vi gerne passe på. Derfor synes vi, at det er en god lejlighed til at afprøve nye veje som denne digitale løsning, fortæller Susie Petersen og Lene Have Knudsen.

Langelandsafdelingen står klar med de digitale bøsser 16. august på MobilePay-nummeret: 682959

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce