Annonce
Navne

Diamantbryllup: Klabauteren og strikkeren har været gift i 60 år

Ingrid og Svend Aage Rasmussen har diamantbryllup 18. februar 2021. Privatfoto
Annonce

Ingrid og Svend Aage Rasmussen, Svanninge Bakker, fejrer diamantbryllup 18. februar.

De mødte hinanden, mens de begge arbejdede på det tidligere garveri i Faaborg, da de var ganske unge, og de blev såmænd også gift, inden Ingrid var fyldt 20 år. Hun var 19 år, og han var 24 år, da de blev viet i kirken i Faaborg 18. februar 1961. Nogle år senere fik de to piger. Først Lizzie og siden Lene.

Arbejdslivet har Ingrid Rasmussen passet i kantinen på slagteriet i Faaborg, og Svend Aage Rasmussen arbejdede første hos Skako i Faaborg, inden han rykkede videre til Cabinplan i Haarby.

De blev boende på hjemegnen. Ingrid Rasmussen er født og opvokset i Faaborg, og Svend Aage Rasmussens familie kommer fra Svanninge Bakker. Faktisk bor de i et hus, der har tilhørt hans familie gennem flere generationer.

Diamantbryllupsparret er aktive mennesker, og blandt andet i Faaborg Sejlklub drages der nytte af især Svend Aage Rasmussens arbejdssomhed. Som en del af klabauterklubben er han med til at fikse og holde stor som småt ved lige i sejlklubben. Hustruen er også fortsat medlem af Faaborg Sejlklub, men overlader det til husbonden at agere venlig skibsnisse.

Til gengæld er hun flittig og dygtig med strikkepindene, og hun sørger for, at så få som muligt fryser, når det som nu er en kende til den kølige side udenfor. Hun finder dog sammen med Svend Aage også tid til at hjælpe venner og bekendte med at købe ind og meget andet.

Når Svend Aage Rasmussen er hjemme kan han ofte findes i værkstedet, hvor han skruer på en særlig passion. Han samler nemlig på gamle motorcykler.

Diamantbrylluppet fejrer de på dagen med den nærmeste familie.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Zachariassen: Jeg håbede på et mirakel

Ærø

Hverdagens tilbagevenden blev fejret på Ærø

Annonce