Annonce
Fyn

DHG overlevede Gudmes overlevelsesaktion

DHG'erne Alberte Kielstrup Madsen (nr.88) og Maria Borg (nr.3) fik has på lokalrivalerne, som dog vågnede efter pausen.  Førstnævnte lagde hårdt ud og endte med at score syv mål. Foto. Birgitte Carol Heiberg
DHG vandt lokalopgør, men var ved at sætte syvmåls-føring over styr efter pausen.
Annonce

HÅNDBOLD: Der var glæde i Dalum-hallen, for det var lige før, at gæsterne for Gudme havde spændt hjelmene så alvorligt efter pausen, at de kunne have overrasket, men i sidste ende vandt DHG med 31-27 efter en ellers hektisk anden halvleg.

DHG'erne tog fat fra starten og var hurtigt foran 7-3 og siden kom spændingen aldrig for alvor tilbage i kampen. Troede man. Kort før pausen førte DHG 13-7 og hjemmeholdet tog godt fat i forsvaret.

DHG kom på 20-12 efter at have ført med 18-12 ved pausen, men så begyndte gæsterne at æde sig ind på værterne, der lavede mange fejl  den fase og lige pludselig kun var foran med 21-19. Et par udvisninger til Nanna Daugaard og Maria Borg gjorde ondt på hjemmeholdet.

Gudme kom på 23-22, men så trak DHG fra igen blandt på et par fine scoringer af schweizeren Gianni Cachini.

For DHG scorede Nanna Daugaard 8 og Alberte Kielstrup Madsen syv mål, mens Lærke Langkilde Vedel lavede 6 og Amalie Westergaard Andersen 5 for Gudme HK.

Med sejren pumpede DHG-pigerne sig op midt i tabellen, mens Gudme skal slås resten af sæsonen for at redde eksistensen i 1. division.

Der var 175 tilskuere til lokalopgøret. FHF og DHG havde på forhånd opfordret til, at man ikke tager med sit hold på udebane på grund af smitterisikoen og den slags sætter jo sit præg på tilskuertallene.

DHG spiller næste kamp den 13. december på udebane mod AGF, mens Gudme står foran en næsten uløselig opgave den 5. december i Hadsten.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport

Kaninerne skal have slikket såret

Ærø

Ny dagligvarebutik bekymrer købmænd på øen: Jeg forudser 12 fyringer

Annonce