Annonce
Sport

DHF satser på at afvikle Final 4 til september

Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Dansk Håndbold Forbund har endnu ikke opgivet at afvikle Final 4. Man håber på ledig termin i september.

Dansk Håndbold Forbund (DHF) valgte tirsdag at afblæse resten af håndboldsæsonen som følge coronakrisen, men man agter dog stadig at spille herrernes pokalturnering færdig.

Det var oprindeligt planen, at TTH Holstebro, Skanderborg, Bjerringbro-Silkeborg og GOG skulle tørne sammen ved Final 4-stævnet 14.-15. marts, men ved coronakrisens begyndelse blev det udsat til 9.-10. maj.

Nu forsøger man så at udsætte det yderligere til september. Håbet er, at weekenden 26.-27. september er ledig, men det afhænger af, om de internationale forbund lægger kampe ind på de dage, skriver TV2 Sport.

- Bliver det så muligt? Det ved vi reelt ikke noget om lige nu, erkender direktør i Divisionsforeningen Håndbold Thomas Christensen.

Dermed håber man altså at gøre turneringen færdig trods det faktum, at nogle spillere på holdene i mellemtiden har skiftet klub, da der er taget hul på en ny sæson.

Det vælger man at se stort på, da pokalturneringen ifølge Thomas Christensen er en lidt anden størrelse.

- Final 4 er lidt mere en blanding mellem sport, event og håndboldoplevelse, hvis jeg kan kalde det.

- Det skulle gerne være en event, der er lidt uafhængig af, hvad det er for nogle hold, der er der - og hvad det er for nogle spillere, der er på enkelte hold, lyder det fra direktøren.

/ritzau/

Artiklen fra TV2
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce