Annonce
Svendborg

DF-ledelse uforstående over for kritik

Marianne Mix Larsen, lokalformand, Dansk Folkeparti Svendborg
Annonce

Svendborg: Jeg må som formand stille mig fuldstændig uforstående, overfor Johan Emil Rasmussens seneste udtalelser i pressen og på diverse medier.

Det står klart, at både Johan Emil Rasmussen og pressen har misforstået nogle ting.

For det første har bestyrelsen og undertegnede flere gange forsøgt at få Johan Emil Rasmussen i tale. Jeg har sendt flere mails i sensommeren 2020, hvilket jeg har dokumentation for, og jeg har også ringet og sendt sms’er hvor jeg beder Johan Emil om at komme med en mødedato. Denne invitation har Johan Emil ikke ønsket at gribe.

Med hensyn til valg af spidskandidat, blev der lovligt og demokratisk indkaldt til dette, i forlængelse af vores generalforsamling. Der var blandt andet deltagelse af partisekretær Poul Lindholm, fra DF’s topledelse. Her havde bestyrelsen på forhånd anbefalet Dorthe Ullemose, eftersom der ingen modkandidater var. På intet tidspunkt har Johan Emil Rasmussen åbnet munden og ytret, at han ønskede at stille op mod Dorthe.

Vi i bestyrelsen er også bevidste om, at Dorthe Ullemose inden hvert byrådsmøde gennemgik dagsordenen med Johan Emil Rasmussen og var i dialog med ham omkring DF’s holdninger til de enkelte punkter.

Med hensyn til Johan Emil Rasmussens påstand om, at vi gennem diverse medier har ”sværtet” ham til, er godt nok en grov usandhed, tværtimod.

Vi må desværre sande, at Johan Emil Rasmussen er en mand, der tydeligvis foretrækker at bruge pressen som sit talerør. Det er synd, og det giver ikke megen plads for konstruktive dialoger.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Langeland For abonnenter

Ny formand for elforsyning: - Vi har ikke været gode nok til at undersøge mulighederne

Annonce