Annonce
Svendborg

DF-Debat: Usandheder fra tidligere partifæller

27-årige Johan Emil Rasmussen forlader Dansk Folkeparti i Svendborg Byråd. Det er efterhånden en tilbagevendende begivenhed, at lokalpolitikere, der er valgt for Dansk Folkeparti forlader partiet i Svendborg Kommune. Foto: Katrine Becher Damkjær
Annonce

Læserbrev: Jeg kan læse, at både Dansk Folkepartis lokalformand i Svendborg Marianne Mix Larsen og byrådsmedlem Dorthe Ullemose til forskellige medier har påstået, at jeg skulle være blevet væk fra møder med lokalbestyrelsen. Det er regulære løgne, som intet har med virkeligheden at gøre.

Tværtimod så fremgår det modsatte meget tydeligt af vores interne mailkorrespondancer. Derfor er det svært ikke at tro, at påstandene er fremsat mod bedre vidende. Det er i min optik meget alvorligt, og jeg må på det kraftigste opfordre dem til at trække deres påstande tilbage.

I kølvandet på budgetforhandlingerne i 2020, appellerede jeg til, at vi tog et lille pusterum, før vi holdt et møde. Jeg gjorde det dog meget tydeligt, at jeg nok skulle stille op til møde, hvis der var et ønske om det. Senere foreslog jeg Marianne, at hun kunne deltage i et møde, som Dorthe og jeg holdte, inden budgettet skulle behandles i byrådet. Den henvendelse vendte hun aldrig tilbage på.

Jeg synes, at det er virkelig ærgerligt, at de ikke har imødekommet mit ønske om at håndtere min udmeldelse af Dansk Folkeparti på en relativt fredelig måde. Det kan umuligt være i deres interesse, at den her konflikt eskalerer yderligere.


Det er virkelig ærgerligt, at de ikke har imødekommet mit ønske om at håndtere min udmeldelse af Dansk Folkeparti på en relativt fredelig måde.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Danmark For abonnenter

Corona-eksperten: Sådan kan vaccinen komme til at ændre din hverdag

Annonce